Forum » Loža » FOTO MOSTE digital SUKS !!!
FOTO MOSTE digital SUKS !!!
ssokec ::
Včeraj se sprehajam pomostah in zagledam pano pred FOTO MOSTE digital, na njem pa napis AKCIJA DIGITALNE FOTOGRAFIJE 55 SIT (format 10 x 15 cm) in si rečem da bi bil že čas da dam naredit slike, ki sem jih posnel za novo leto, skočim domov po memory stick od mojega Sony-a in mi prijazen gospod razloži da bodo slike danes med 12 - 13 uro narejene, in nato se jaz danes odpravim po slike, ves navdušen plačam račun in začnem pregledovati dogodivščine novega leta, nakar doma opazim na računu, da sem za posamezno sliko plačal 69 SIT, nič si rečem grem nazaj povprašat kje je prišlo do napake. Ob prihodu v FOTO MOSTE digital si še enkrat ogledam pano in na njem ša zmeraj napis "AKCIJA DIGITALNE FOTOGRAFIJE 55 SIT (format 10 x 15 cm)" nakar mi gospodična razloži da ta cena velja samo za slike poslane prek emaila, jaz ji odgovorim da na njihovem panoju to nikjer ne piše, ker nisva našla skupnega jezika sem jo zaprosil za Knjigo pritožb, da se pritožim in da so me kot stranko zavedli, nakar mi ona odvrne da knjige pritožb nimajo, malo še zagrozim z inšpekcijo in uradom za varstvo potrošnikov in se odpravim domov po fotoaparat da poslikam njihov pano, ko pridem nazaj panoja na mojo žalost ni bilo več.
moj račun
njihova stran in akcija 55 SIT
moj račun
njihova stran in akcija 55 SIT
tx-z ::
Akcija -- posredujte slike -- po emailu!
Izdelamo vam slike formata 10x50 za 55SIT !!!
hmm..na njihovi strani piše tko..za pano pa nevem..
Izdelamo vam slike formata 10x50 za 55SIT !!!
hmm..na njihovi strani piše tko..za pano pa nevem..
tx-z
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: tx-z ()
Slowenc ::
Po domače povedan so te nategnil. Ali pa si sam sebe. Saj bil lahko tut ti vprašu, ko si prinesel kartico tja, kolk te bo to stalo.
Skiny gate.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Fotografije za dokumente - sam svoj mojsterOddelek: Loža | 8094 (7379) | John Abruzzi |
» | Razvijanje digitalnih fotografijOddelek: Kaj kupiti | 5083 (4568) | Mr_Globus |
» | Kje razvijate fotke?Oddelek: Zvok in slika | 2630 (2277) | Pyr0Beast |
» | izdelava fotografijOddelek: Pomoč in nasveti | 1132 (1066) | ali3n |
» | Cena razvijanja digitalnih fotografij?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2585 (2462) | Switch |