Forum » Loža » petki v lj
petki v lj
perci ::
Najprej grem od 9-10 igrat fuzbal v triglav, potem se ga ponavad mal ožulmo, končamo pa ponavad v orto baru ;).
Daedalus ::
He, he jaz se lih odpravlam na pivo... Ponavadi grem ob petkih na Metelkovo malo pogledat, ali Orto bar. Pol ko pa bo malo bol toplo pa posedat v Makalonco za Ljubljanico. Kakih standars žur placev se pa rajši izogibam - preglasno pa prenagužvano.
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
Phoebus ::
Hehe...včeri....galerija, pol maček, pol katisark, pol kmš, pol bachus, pol papillon....povsod se je pilo...... danes pa...
Sami ::
V petek mam popoldne pouk, prvo se mal spočijem, potem okol 8pm gremo s frendi vn, največkrat v mesto v kakšen bar al pa tud kolosej ni slaba izbira...poleti pa je še več idej in možnosti
970A-UD3P,AMD FX 8350,16GB DDR3\1600,RX480 8GB,Tt 750W
trillian ::
kaksno nakljucje, tudi jaz sem bila vceraj v ortotu. :)
"The generation of random numbers is too important to be left to chance"
perci ::
Hmmm, nisem te vidu, do kdaj si pa bla?
BTW: si vidla unga evil satanista z usnjeno ovratnico okol vratu, usnjenimi hlačami in črnimi žabami na rokah? Čist adijo ;=) - LOL
BTW: si vidla unga evil satanista z usnjeno ovratnico okol vratu, usnjenimi hlačami in črnimi žabami na rokah? Čist adijo ;=) - LOL
trillian ::
do pol enih sem bila, ker sva bili s kolegico samo na pivu in tezki debati, gor niti nisva sli pogledat.
"The generation of random numbers is too important to be left to chance"
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Kam na koncert? (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Sedem umetnosti | 151526 (219) | Kurzweil |
» | Kje nastopiti z bandomOddelek: Sedem umetnosti | 3561 (3158) | Yossarian |
» | pet minut slaveOddelek: Sedem umetnosti | 1964 (1299) | djordjevic |
» | Nalepka za prenosnik?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3134 (2954) | Pyr0Beast |
» | nasilno obnasanje "redarja" nad mladoletnikom ?Oddelek: Loža | 2839 (1944) | jRk0 |