Forum » Pomoč in nasveti » Proces ccapp.exe mi zaseda 100% CPU
Proces ccapp.exe mi zaseda 100% CPU
Yeznick ::
Inštaliran imam Norton Antivirus 2004, Internet Security 2004 in Systemworks 2004. Do zdaj je vse delalo v redu,
danes pa sem opazil, da mi proces ccapp.exe zaseda 100% CPUja. Ta proces pripada Nortonu in je baje potreben za zagon
Symantecovih programov ob zagonu računalnika. Tudi če restartam računalnik je še vedno isto. Liveupdate izvajam redno.
Ima kdo kakšno idejo, zakaj se mi to dogaja in kako to odpravim?
Windows XP SP1
LP,
Yeznick
danes pa sem opazil, da mi proces ccapp.exe zaseda 100% CPUja. Ta proces pripada Nortonu in je baje potreben za zagon
Symantecovih programov ob zagonu računalnika. Tudi če restartam računalnik je še vedno isto. Liveupdate izvajam redno.
Ima kdo kakšno idejo, zakaj se mi to dogaja in kako to odpravim?
Windows XP SP1
LP,
Yeznick
Yeznick
Slowenc ::
Zaženi start->run->msconfig in odstrani kljukico pred tem procesom, kar bo pomenilo da se ne bo zagnal ob zagonu.
Skiny gate.
jamiroq ::
samo pazi; če ga ne zaženeš ti norton ne bo več skeniral pošte (razen, če se ob pošiljanju/prejemanju pošte ne zažene sam).
Yeznick ::
Hmmm. Odkril sem tole. Če sem bil povezan na svoj računalnik preko Remote Desktop, potem mi je ne glede na restart računalnika obvisel CPU na 100%.
Ko pa sem prišel domov in resetiral računalnik, pa je bilo vse v redu.
Zgleda da ga je Remote Desktop začel neki srat.
LP
Ko pa sem prišel domov in resetiral računalnik, pa je bilo vse v redu.
Zgleda da ga je Remote Desktop začel neki srat.
LP
Yeznick
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Oddaljeni restart in logonOddelek: Pomoč in nasveti | 1560 (1324) | Tr0n |
» | Ms blast ali zakaj se mi sistem ugaša po eni minuti? (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 40682 (15664) | brainiac20 |
» | antivirus (strani: 1 2 3 )Oddelek: Programska oprema | 11860 (9223) | frikihamster |
» | Izšel Norton Antivirus 2004Oddelek: Novice / Varnost | 2685 (2685) | lipicanec |
» | Norton Speed Disk ali Diskepper ker je boljši?Oddelek: Programska oprema | 1815 (1592) | Jst |