Forum » Programska oprema » Wordview in XLview za Word in Excel 97
Wordview in XLview za Word in Excel 97

boyan64 ::
Doma imam WIN98 in instalirana gornja programa, tako da v Total Commanderju s tema dvema programoma pregledujem wordove in excelove dokumente.
Imam pa tudi en PC z XP-ji . Tam pa tega ne morem instalirati. Ali ima kdo idejo kako bi tudi tam s Total Comm. enostavno in pregledno lahko prebiral dokumente? Ali imajo morda XP-ji že vgrajen kak tak pregledovalnik?
Imam pa tudi en PC z XP-ji . Tam pa tega ne morem instalirati. Ali ima kdo idejo kako bi tudi tam s Total Comm. enostavno in pregledno lahko prebiral dokumente? Ali imajo morda XP-ji že vgrajen kak tak pregledovalnik?
- premaknil iz Pomoč in nasveti: gkovac ()

boyan64 ::
Odkril sem kaj bi rabil.
V WIN98 je funkcija Quickview v XP-jih pa ne. Vendar sem našel plug-in za TotalCommander
Office View in sedaj imam kar sem rabil.
V WIN98 je funkcija Quickview v XP-jih pa ne. Vendar sem našel plug-in za TotalCommander
Office View in sedaj imam kar sem rabil.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Microsoft je razmišljal o ukinitvi prodaje Viste (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 15040 (11390) | Ziga Dolhar |
» | povezava pc-jev z null modem kablomOddelek: Omrežja in internet | 1566 (1261) | Andy18 |
» | kako priti v dos ko imam xpOddelek: Pomoč in nasveti | 3585 (3485) | StratOS |
» | Pomen odstranjevalne datoteke - swap filea? (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 7127 (6101) | andrej |
» | Navijanje OSOddelek: Navijanje | 1163 (915) | Tic |