Forum » Zvok in slika » AN7 5.1 problem
AN7 5.1 problem
mr1two ::
No tako je blo. Nabavim si AN7 in set zvočnikov. Vse lepo priklopim nakar ugotovim da zvočniki ne delujejo pravilno. Ne sliši se namreč centra in zadnjega levega zvočnika. Potem sem si rekel, nic kaj. Mogoče so kaj narobe zvezali ali pa narobe postavili izhode(po barvah). Po nekja igranja sem prišel do kombinacije da je delovalo vseh 5 zvočnikov pravilno, le subwooferja ni blo slišat. Tako da sem obupal. Sedaj pa laufam na sposojeni Live!5.1, samo bi raje uštimal zvočno na matični, ker menim da ni za odmet.
Na ABITovem forumu sem izvedel da naj bi se težava rešila z inštalacijo AC 97 kodeka
Tega še nisem imel prilike preverit, ker me ni doma(internat pa to) pa me zanima če obstaja ša kaka rešitev ali je to to
Na ABITovem forumu sem izvedel da naj bi se težava rešila z inštalacijo AC 97 kodeka
In a thread on the Nvidia motherboard forum discussing why Audio EQ didn't work, a poster mentioned the Realtek site as a place to get the AC 97 audio drivers. They work, and the realtek control panel has some interesting features for speaker connection determination and speaker configuration that are not present in the Nvidia control panel. I'd check it out. I was quite pleasantly surprised by the difference once I loaded these drivers.
Tega še nisem imel prilike preverit, ker me ni doma(internat pa to) pa me zanima če obstaja ša kaka rešitev ali je to to
HiNaVeC ::
Ti samo instaliraj driverje za AC97 in bo delalo normalno, vsaj meni dela super!! Pol samo se nastavitve uredis in to je to!
V sound Effect Manageru pa potem ko vse uredis testiras zvocnike in bos pol takoj videl kaj je narobe.
No ok to je zaenkrat z moje strani ajde
V sound Effect Manageru pa potem ko vse uredis testiras zvocnike in bos pol takoj videl kaj je narobe.
No ok to je zaenkrat z moje strani ajde
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows 7 - problem z zvokomOddelek: Pomoč in nasveti | 6870 (4579) | Mikec17 |
» | cod4 ne deluje:(( help!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 3781 (1840) | kiki95 |
» | Manjkajoča oz. premeščena knjižnicaOddelek: Pomoč in nasveti | 2252 (2194) | Rok Nemec |
» | problem pri priključitvi audio front panel-aOddelek: Strojna oprema | 2604 (2500) | ufek |
» | Ep-8rdaOddelek: Zvok in slika | 1158 (865) | reXor |