Forum » Strojna oprema » Zalman ZM80C-HP VGA Cooler + ZM OP1
Zalman ZM80C-HP VGA Cooler + ZM OP1
trs ::
Hi,
zanime me ce kdo ve za kako trgovino kjer prodajajo VGA cooler omenjen v naslovu? Pri Mlacomu so mi pred enim mesecem rekli, da ga bodo dobili cez en mesec, vceraj pa so mi odgovrili, da ga dobijo se cez en mesec(nikoli vec?). V JAE imajo samo ZM80C Cooler, nimajo pa dodatnega ZM OP1, kig a nujno rabim za FX5900LX.
V glavnem, hocem vedet za kako trgovino kjer imajo ta cooler, ali pa vsaj ZM-OP1 dodaten ventilator(cooler ze lahko kupim pri JAE).
Lp
zanime me ce kdo ve za kako trgovino kjer prodajajo VGA cooler omenjen v naslovu? Pri Mlacomu so mi pred enim mesecem rekli, da ga bodo dobili cez en mesec, vceraj pa so mi odgovrili, da ga dobijo se cez en mesec(nikoli vec?). V JAE imajo samo ZM80C Cooler, nimajo pa dodatnega ZM OP1, kig a nujno rabim za FX5900LX.
V glavnem, hocem vedet za kako trgovino kjer imajo ta cooler, ali pa vsaj ZM-OP1 dodaten ventilator(cooler ze lahko kupim pri JAE).
Lp
fAtso ::
trs a si res tolk nesposoben da ne mors gor namontirat kakega drugega ventilatorja.
Jaz imam ta zalmanov hladilnik in gol lepo 8cm ventilator z modrimi ledicami. Lahko pa das kerkoli 8 in 9 cm ventilator gor. Tist k od zalmana prodajajo ventilator je cist navaden 8cm ventilator. za pritrditev pa uporabiš 2 šraufa M3 in dve matici M3.
Folk je čist neoroginaln, nc ne znate sami pogruntat!
Jaz imam ta zalmanov hladilnik in gol lepo 8cm ventilator z modrimi ledicami. Lahko pa das kerkoli 8 in 9 cm ventilator gor. Tist k od zalmana prodajajo ventilator je cist navaden 8cm ventilator. za pritrditev pa uporabiš 2 šraufa M3 in dve matici M3.
Folk je čist neoroginaln, nc ne znate sami pogruntat!
@fAtso
Malo te je*e karakter, ampak si podal koristne nasvete :) No, to da bi dal normalen ventilator gor sem ze pomislu... problem je tu, da nisem bil 100% ce bi pasal gor. Skoda mi je dat 5 jurjev za neko stvar, katero jo pol lahko samo vrzem v smeti.
lp
trs
Malo te je*e karakter, ampak si podal koristne nasvete :) No, to da bi dal normalen ventilator gor sem ze pomislu... problem je tu, da nisem bil 100% ce bi pasal gor. Skoda mi je dat 5 jurjev za neko stvar, katero jo pol lahko samo vrzem v smeti.
lp
trs
fAtso ::
@fAtso
Thnnnx!! Mega slikce :) Grem se danes po hladilnik in en zalman F1 :))
Thnx very much!!
lp,
trs
Thnnnx!! Mega slikce :) Grem se danes po hladilnik in en zalman F1 :))
Thnx very much!!
lp,
trs
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Avtomobilske žarnice H4Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3968 (3401) | zlabo |
» | Navijanje FX 5900 XT (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 5190 (3706) | Caligula |
» | Izrez Raznih motivov v ohišja... (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 6590 (4103) | DimmniBurek |
» | Procesor AMDOddelek: Kaj kupiti | 1665 (1317) | Dr_M |
» | ISO 400 napajalnik v Megahit-uOddelek: Kaj kupiti | 1425 (1186) | Buggy |