Forum » Omrežja in internet » Kaj je s EMAIL.si
Kaj je s EMAIL.si

abcde7 ::
Imel sem naslov na email.si, sedaj ga nimam več. Ukinili so mi ga, piše, da mi ne velja uporabniško ime in geslo. Se je to že zgodilo kdaj vam?

Horhe ::
hmm, kako je to mozno, jz ga mam ze 1 let pa ga skor ne uporablam , pa nc ne tezijo, tja pis administratorju
Moja sestra bl obvlada PC k jz ......

Paramedic ::
Se mi je že zgodilo pa sem tam po uni poti (vprašanja) dobo drugo geslo pa je blo. Po moje ti ga niso skenslali
.

End transmission.

Tomi ::
Saj meni so ga pred nekaj časa tudi zamenjali, potem pa sem ga sam obnovil. Če veš vprašanje in odgovor, to ni noben problem..
metrodusa.blogspot.com

slycer ::
Sicer ne vem, če ti bo moj odgovor kako koristil, ampak, če dolgo časa ne dostopaš do e-mail predala (cca 6 mesecev) ti firma izbriše predal (to velja samo za .com ponudnike in podobne). ajd.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | amazon prime? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 29202 (1988) | tikitoki |
» | Postar nastavlja posiljke na oglasno desko ali v prostor z postnimi predaliOddelek: Loža | 5069 (3912) | Miki N |
» | Po menjavi ponudnika problem s pošiljanjem pošteOddelek: Omrežja in internet | 5515 (4904) | Matko |
» | Email.si problemi ?! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 18202 (14884) | the_unborn |
» | Spammajmo ga, tokrat iz tujine!Oddelek: Novice / Zasebnost | 4204 (4204) | SkyNet |