Forum » Mobilne tehnologije » T610-kako pridet na net?
T610-kako pridet na net?
dëych ::
ne vem če sm čist zadel temo ampak vsen...imam problem z povezavo telefona Sony Ericsson-a T610 z internetom...Torej rad bi uporabu telefon kot modem s katerim (bi preko GPRS-a) dostopal do interneta. Imam računalnik, bluetooth vmesnik, telefon in zdej bi rad to skup nekak povezal da bi lahko nekako prek telefona prišel na net. Telefon mi računalnik zazna (XTND Connection Blue Manager) sm problem je zdej nastavt telefon kot modem, oziroma sploh nimam idej kako naj to nardim. Kakšna ideja?
lp
dean
lp
dean
dëych ::
zupi: Čist na izi,... v cd-rom daš cd ki si ga dubu zravn in ti software vse sam naštima;)
tega filma pa ne boš vidu, da boš sm cd not dal pa bo vse sam neradu...Piše že da bo program inštaliral modem za telefon pa ves tist software ki je še zravn, vendar mi na konc sm inštalira nek software, ki ti pač omogoča izmenjavo slik, datotek med telefonom in računalnikom.
lp
tega filma pa ne boš vidu, da boš sm cd not dal pa bo vse sam neradu...Piše že da bo program inštaliral modem za telefon pa ves tist software ki je še zravn, vendar mi na konc sm inštalira nek software, ki ti pač omogoča izmenjavo slik, datotek med telefonom in računalnikom.
lp
krneki ::
Sicer ne vem ker softver maš za BT inštaliran na PC-ju ampak, če imaš zadevo od widcomma , ki je dosti pogosta reč je postopek sledeč (pri drugih je mislim da podobno). Predvidevam, da si modem driver že inštaliral. Greš v my bluetooth places in potem view devices in range oz. search devices in range, nato desno klikneš na ikonco od t610 in izbereš pair device . odtipkaš kr eno kodo na PC-ju in telefonu enako. Dvakkrat klikneš na ikono od telefona in nato še dvakrat na dialup networking. Upišeš podatke, ki so različni od ponudnika do ponudnika, recimo za mobitel l/p mobitel/internet števila: *98*1# in pokličeš (v network connections se ti potem automatsko naredi bližnjica).
zupi ::
Na cd-ju je ves software potreben za to da prideš na net. Ne spomnim se več točno kater program je potrebno zagnat ker sem to delov tri mesece nazaj in mi do sedaj net brez problemov dela preko gprs. Če me spomin ne vara maš na namizju ene tri ikone (za urejanje slik..) ena pa je neki v zvezi z dial-up. Ti poženeš ta program in ti sam prepozna nastvitve na telefonu in ti ustvar novo povezavo.
lp
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | nokia 6600Oddelek: Mobilne tehnologije | 2029 (1546) | Goldee |
» | Simobil-Gprs (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 13039 (7801) | [_MW_] |
» | A ma kdo izkušnje s Siemens ST60Oddelek: Mobilne tehnologije | 1905 (1648) | boogoo |
» | Kateri mobitel? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4293 (3730) | Gandalfar |
» | internet preko mobitelaOddelek: Omrežja in internet | 1863 (1673) | SasoS |