Forum » Kaj kupiti » Abit NF7 ali -S (ZVOČNA)
Abit NF7 ali -S (ZVOČNA)
lojze_car ::
A se ful pozna razlika med zvočno na Abit NF7 in zvočno na Abit NF7-S?
(Ta ta druga ma SoundStorm™ Technology - Real-time Dolby Digital 5.1 audio encoding delivering up to 256 simultaneous audio streams //vzeto z abitove strani)
Musko bi predvajal na stolpu z mislem da 300W zvočniki.
Prosim, ce cimprej odgovorite, ker sem za poslal firmi, da mi nardi pc z navadno abitko pa ne bi rad cakal se 1 tedn ker niti te nimajo na zalogi in je treba cakat.
Hvala.
(Ta ta druga ma SoundStorm™ Technology - Real-time Dolby Digital 5.1 audio encoding delivering up to 256 simultaneous audio streams //vzeto z abitove strani)
Musko bi predvajal na stolpu z mislem da 300W zvočniki.
Prosim, ce cimprej odgovorite, ker sem za poslal firmi, da mi nardi pc z navadno abitko pa ne bi rad cakal se 1 tedn ker niti te nimajo na zalogi in je treba cakat.
Hvala.
glinik ::
Če ima plata SoundStorm, zvočno se ful pozna.
Jaz imam Abitovo NF7-SL, pa je zvok dosti bolši, kot pri Epoxu 8BRDA (nekak tak)
Lp
Jaz imam Abitovo NF7-SL, pa je zvok dosti bolši, kot pri Epoxu 8BRDA (nekak tak)
Lp
lojze_car ::
Hmm.. Tle pa tle piše, da Abit NF7 (ne -S) IMA SoundStorm (5.1 Dolby Digital APU), medtem ko tle pravjo, da ta plata tega nima . Tud na abitovi strani ni govora o kaksnem soundstormu na navadni nf7 plati.
Kaj sedaj: Ali NF7 (ne -s) ima SoundStorm ali ne? Naj se oglasi kdo, ki ima to plato.
... ce ga nima, kaj pol kr dve strani na netu nategujeta al kaj?
Kaj sedaj: Ali NF7 (ne -s) ima SoundStorm ali ne? Naj se oglasi kdo, ki ima to plato.
... ce ga nima, kaj pol kr dve strani na netu nategujeta al kaj?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: lojze_car ()
S-Master ::
nf7 nima Soundstorma
NF7-S pa ga ima
ta S pomeni Soundstorm
pa za zvočna je zelo kvalitetna ... na ravni Audigy 2
NF7-S pa ga ima
ta S pomeni Soundstorm
pa za zvočna je zelo kvalitetna ... na ravni Audigy 2
traktor ti matr jebal !!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | nForce2 in zvok.....Oddelek: Zvok in slika | 1137 (953) | Tilen |
» | nasvet:8RDA+ ali NF7Oddelek: Kaj kupiti | 1729 (1277) | Caligula |
» | Katero nForce2 plato (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Kaj kupiti | 31700 (18295) | Jaffa |
» | Nf7 v 2.0 zvočna karticaOddelek: Strojna oprema | 1509 (1432) | lojze_car |
» | 2x256 ali 1x512 ramaOddelek: Kaj kupiti | 1228 (1065) | boštjan |