Forum » Kaj kupiti » Abit NF7 ali -S (ZVOČNA)
Abit NF7 ali -S (ZVOČNA)

lojze_car ::
A se ful pozna razlika med zvočno na Abit NF7 in zvočno na Abit NF7-S?
(Ta ta druga ma SoundStorm™ Technology - Real-time Dolby Digital 5.1 audio encoding delivering up to 256 simultaneous audio streams //vzeto z abitove strani)
Musko bi predvajal na stolpu z mislem da 300W zvočniki.

Prosim, ce cimprej odgovorite, ker sem za poslal firmi, da mi nardi pc z navadno abitko pa ne bi rad cakal se 1 tedn ker niti te nimajo na zalogi in je treba cakat.

Hvala.
(Ta ta druga ma SoundStorm™ Technology - Real-time Dolby Digital 5.1 audio encoding delivering up to 256 simultaneous audio streams //vzeto z abitove strani)
Musko bi predvajal na stolpu z mislem da 300W zvočniki.
Prosim, ce cimprej odgovorite, ker sem za poslal firmi, da mi nardi pc z navadno abitko pa ne bi rad cakal se 1 tedn ker niti te nimajo na zalogi in je treba cakat.
Hvala.

glinik ::
Če ima plata SoundStorm, zvočno se ful pozna.

Jaz imam Abitovo NF7-SL, pa je zvok dosti bolši, kot pri Epoxu 8BRDA (nekak tak)

Lp
Jaz imam Abitovo NF7-SL, pa je zvok dosti bolši, kot pri Epoxu 8BRDA (nekak tak)
Lp

lojze_car ::
Hmm..  Tle pa  tle piše, da Abit NF7 (ne -S) IMA SoundStorm (5.1 Dolby Digital APU), medtem ko  tle pravjo, da ta plata tega nima
  Tle pa  tle piše, da Abit NF7 (ne -S) IMA SoundStorm (5.1 Dolby Digital APU), medtem ko  tle pravjo, da ta plata tega nima  . Tud na abitovi strani ni govora o kaksnem soundstormu na navadni nf7 plati.
. Tud na abitovi strani ni govora o kaksnem soundstormu na navadni nf7 plati.
Kaj sedaj: Ali NF7 (ne -s) ima SoundStorm ali ne? Naj se oglasi kdo, ki ima to plato.

... ce ga nima, kaj pol kr dve strani na netu nategujeta al kaj?
 Tle pa  tle piše, da Abit NF7 (ne -S) IMA SoundStorm (5.1 Dolby Digital APU), medtem ko  tle pravjo, da ta plata tega nima
  Tle pa  tle piše, da Abit NF7 (ne -S) IMA SoundStorm (5.1 Dolby Digital APU), medtem ko  tle pravjo, da ta plata tega nima  . Tud na abitovi strani ni govora o kaksnem soundstormu na navadni nf7 plati.
. Tud na abitovi strani ni govora o kaksnem soundstormu na navadni nf7 plati.Kaj sedaj: Ali NF7 (ne -s) ima SoundStorm ali ne? Naj se oglasi kdo, ki ima to plato.
... ce ga nima, kaj pol kr dve strani na netu nategujeta al kaj?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: lojze_car ()

S-Master ::
nf7 nima Soundstorma

NF7-S pa ga ima

ta S pomeni Soundstorm

pa za zvočna je zelo kvalitetna ... na ravni Audigy 2 

NF7-S pa ga ima
ta S pomeni Soundstorm
pa za zvočna je zelo kvalitetna ... na ravni Audigy 2

traktor ti matr jebal !!
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | nForce2 in zvok.....Oddelek: Zvok in slika | 1241 (1057) | Tilen | 
| » | nasvet:8RDA+ ali NF7Oddelek: Kaj kupiti | 1869 (1417) | Caligula | 
| » | Katero nForce2 plato (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Kaj kupiti | 34239 (20834) | Jaffa | 
| » | Nf7 v 2.0 zvočna karticaOddelek: Strojna oprema | 1680 (1603) | lojze_car | 
| » | 2x256 ali 1x512 ramaOddelek: Kaj kupiti | 1444 (1281) | boštjan |