Forum » Programiranje » ciscenje html
ciscenje html
pino ::
Kateri program mi priporocate za ciscenje odvecnih vrstic v html. Recimo eni programi napacajo veliko nepotrebnih stvari v html kodo. Sicer sem imel en programcek, sam je vcasih zabluzil pa obrisal kdaj pa kdaj kaj prevec
LP
LP
LP Pino
lordgreg ::
za take reči ni noben program uporaben.. računalnik ni človek.. res najbolje, da celotno kodo pregledaš ti! če pa misliš recimo, da imaš kak -tag- preveč, poglej na hitbox.com. tam imaš en tak online program, ki mu vpišeš naslov, pa ti sam avtomatsko preveri kje je kakšen tag preveč/premalo in česar ne pozna
poweroff ::
Za ciscenje HTL kode ki ti jo zgenerira word ali Excel obstaja Microsoft Office HTML filter 2.0 - kul zadevica, zastonj jo lahko dol-potegnes iz Micro$uxove strani...
lordgreg ::
Matthai:
sklepam, da tale M§-jev program v prve vrstice vrže:
< !--
- cleaned by M§..
-date: 01.01.0000
- ISP username/password: :D
- user using illegal copy of ALL M§ software
-- >
sklepam, da tale M§-jev program v prve vrstice vrže:
< !--
- cleaned by M§..
-date: 01.01.0000
- ISP username/password: :D
- user using illegal copy of ALL M§ software
-- >
darh ::
kodo najbolj prečisti DW... pol pa še mal u texteditorju sam pobrišeš !...
sam da veš zakaj gre... :)
sam da veš zakaj gre... :)
Excuses are useless! Results are priceless!
Yohan del Sud ::
Enkrat sem spisal 500k dolgo stran v Wordu, jo poslal skozi DW in dobil ven 190k. Pol sem še na roke spucal ene dve uri in dobil ven 140k. eh...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Učenje PHP?Oddelek: Programiranje | 1920 (1411) | brodul |
» | Pretvorba DOC v HTML - vsaka stran (list) v nov html dokumentOddelek: Izdelava spletišč | 2745 (2459) | shark_nm |
» | Skripta za prikaz najnovejšega na forumuOddelek: Izdelava spletišč | 1667 (1272) | c0dehunter |
» | Neubogljiv Dreamweaver MXOddelek: Izdelava spletišč | 2042 (1801) | Crimson_Shadow |
» | Čiščenje HTMLOddelek: Omrežja in internet | 990 (865) | darh |