» »

HOKEJ ali NOGOMET???

HOKEJ ali NOGOMET???

tomi77 ::

Dejte mi povedat kaj lahko kot slovenci bolj cenimo, hokejiste v skupini A ali nogometno reprezentanco na evropskem prvenstvu??
Po mojem je v nogometu večja konkurenca!:P
Kaj mislite???

Yohan del Sud ::

Po mojem je to polo reprezentanca in naše moštvo seniorjev v hitrostnem šahu...

OZZY ::

Kar je obojim reprezentanca uspelo je enako vredno. Sicer je v nogometu večja konkurenca ampak tudi da so hokejisti prišli v skupino a nekaj pomeni. Je pa pri nas bolj priljubljen nogomet amoak to se lahko z hokejisti spremeni.
Go with the flow.

R0K ::

mislim da fuzbalerji niso dosegl tazga uspeha euro ja OK kaj pa svetovno prvenstvo tam so pa res sami najbolsi in kot kaze se slo fuzbalerji ne bodo uvrstil hokejisti so se pa

abcde7 ::

Valjda da nogomet, nogomet ima na svetu največ privržencev-> poglej fuzbal stadion zloo velk sprejme 75000 ljudi, kaj pa hokej stadion? Zej smo tud Slovenci začel cenit nogomet kot se spodobi, sam še stadion manjka!:\:(

Freak ::

Nogomet! Hokej sploh ni tok pomemben, bolj pomembno bi blo samo če bi na OI dobil zlato medalijo!:D

Tomi ::

Cenimo sicer bolj nogomet, vendar sem mnenja, da je uspeh hokejistov večji, če ne drugega, eno "zaroto" so prebrodili..
metrodusa.blogspot.com

Tjulenj ::

grozno. me zanima ce bi se nogometasi uvrstili, ce bi jih bogatejse drzave poskusale izigrati tako kakor nase hokejiste anglija.

slycer ::

Pri meni so precejšnja nihanja:DOba športa sta za Slovenijo blazno pomembna, ampak kadar so uspehi pri hokeju navijam za hokej, ko pa so uspehi pri fuzbalu, navijam za fuzbal. Preprosto kot pasulj:D

XCT ::

Nogomet je še vedno IN
Web developer & designer
http://www.medialabs.info
http://nk-polskava.medialabs.info

Morpheus ::

A na kosarko pa noben nit ne pomisl al kva? Mladinci so bli Evropski prvaki zaboga! Pa nasim kosarkasem bo tut se kej uspel in na svetovnem in na evropskem prvenstvu boste vidl! Drgac pa zdele je bl pomembn hokej, prej je bil nogomet, naslednje pa lahko da bo tenis, al pa odbojka, al pa kolesarstvo, al pa kosarka, kukr se folku zapase. Aja, pa da je v nogometu vecja konkurenc, to sploh ni res, nasi nogometasi so slabsi v primerjavi z ostalimi zato se nam zdi da je konkurenca, nasi hokejisti pa so pac tolk bolsi v svetovnem merilu in zato se nam sam zdi da je pr nogometu vecja konkurenca, k pa sploh ni. Sicer sm pa jst se vedno in tudi vedno bom za KOSARKO!
I too shall be brought low by death, but until then, let me win glory!

Pretorijanec ::

Men je hokej bol pomembn

Morpheus ::

Men tut k fuzbal men res ni tok pomembn. Sploh pa to da so prsli na Evropsko prvenstvo po mojem ni nc tok pomembnga. Ce bi sli naprej ze, ampak k so pa takoj ispadl pa nevem no. Hokej men bl pomembn.
I too shall be brought low by death, but until then, let me win glory!

R0K ::

usaka stvar je bol pomembna takrat ko nekaj doseze, osvoji

[SpydeR] ::

Po moje je to, kateri šport je v Sloveniji bolj cenjen, pa naj bo to košarka, hokej ali nogomet ali pa karkokli drugega, odvisno tudi od trenutka, ko se to vprašamo. Trenutno je pač najbolj IN hokej, razlog je vsem znan. Pred časom, ko je bila v igri še Olimpija je bla IN pač košarka, ko so nogometaši igrali kvalifikacijske tekme pa je bil pomemben nogomet.
Kar se tiče uspehov naših športnikov, mislim, da je brezvezno gledat na to, kateri je "večji". Za slovenski nogomet je ob stanju, v kakršnem se trenutno nahaja vsekakor lep uspeh uvrstitev na euro, zmaga na mladinskem evropskem prvenstvu za košarkarje je pač še en dokaz, da se na področju košarke ogromno dela z mladimi, nekako pa bi lahko bil največji dosežek mogoče prav uspeh hokejistov. Ob stanju, ko imamo v Sloveniji (če se ne motim) 4 ali 5 klubov je to vsekakor uspeh.
V tem tednu bo spet na sceno stopu reprezentančni nogomet: v sredo naši igrajo na poslovilni tekmi Petra Smichaela (upam, da je prav napisano) proti dancem.

mrbig ::

Absolutno podpiram nogomet,ker se fantje zelo"trudijo"
Kapo dol:)
Bo že bolje

Morpheus ::

Kva a kosarkasi pa hokejisti pa ne al kva? Se clo bl kt fuzbalerji sam tko!
I too shall be brought low by death, but until then, let me win glory!

andrej ::

meni je vseeno kateri sport - glavno, da so nasi dobri. pa mi je vseeno ali je to nogomet, hokey, kosarka, streljanje ali pa podvodno kickanje...
res pa je sicer, da je bla ful evforija kot so nasi nogometasi prisli na euro - glede na druge sporte in uspehe je to malo pretirano... v drugih sportih pomeni slovenija bistveno vec kot v nogometu. recimo poglejmo rokomet, kjer smo 5 let zapovrsti meli polfinaliska lige prvakov!
Ma glavno da so nasi!

LojzePek ::

Nogomet nima konkurence - pac najbolj popularen sport na svetu. Gledanost tekem nogometne reprezentance na EP ne bo nikoli presezena z gledanostjo hokej-a. Nimam nic proti hokeju, ampak tako pac je.

WolfmanJack ::

Seveda nogomet, saj je daleč največja konkurenca, potem hokej, nato rokomet (OI), pri košarki pa še ni bilo velikega reprezentančnega uspeha (kolikor se spomnim so pred vsakim EP napovedovali najmanj kolajno, potem pa vedno sramotno izpadli)

[SpydeR] ::

Upam, da se to košarkarjem ne bo zgodilo tud letos, saj imajo možnosti za vidnejši uspeh.

Morpheus ::

Drgač pa nogomet NI najbl gledan sport, je najbl gledan EKIPNI sport, najbl gledan sport pa ne! Pa se to odvisn v keri drzavi.. Sam skupi pac pride tko, da je najbl gledan na svetu. Sam spet, fuzbal je zlo priljubljen samo, ampak samo v Evropi.
I too shall be brought low by death, but until then, let me win glory!

[SpydeR] ::

Nogomet je zlo priljubljen (mogoče še bolj kot v Evropi) v južni Ameriki (Brazilija, Argentina,... Nenazadnje je največji stadion na svetu v Braziliji.

Morpheus ::

Sej, ampak Azija, Avstralija in večina Amerike ma rajš čist druge športe: košarka, ameriški nogomet, NASCAR,... ne pa footbal ali po ameriško soccer.
I too shall be brought low by death, but until then, let me win glory!

dejc2 ::

Men so bolši hokerjisti so vsaj večinoma SLOVENCI, ne pa pri nogometu sami na ič.


Sumi je zakon !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D

Morpheus ::

S tem se strinjam, s tvojim podpisom se ne strinjam.
I too shall be brought low by death, but until then, let me win glory!

[SpydeR] ::

Jao,... Danes so naši nogometaši po katastrofalni predstavi izgubil proti dancem 3:0.>:D

R0K ::

sam ej res so bli cist zank**c

Morpheus ::

Ma slabo so igral, nasplošno oni skor use prjateljske tekme bl slabš igrajo.
I too shall be brought low by death, but until then, let me win glory!

[SpydeR] ::

Ja res je. Večino prijateljskih tekem naši odigrajo slabše od kvalifikacijskih tekem. Prav zato bi moral Katanec na takih tekmah dati priložnost večjemu številu igralcev, ki sicer te priložnosti nimajo. Lepo bi blo videt, kako bi delovala reprezentanca, v kateri bi bilo večino tistih, ki sedaj sploh ne pridejo v reprezentanco, a bi si to vsekakor zaslužili.

BlackHole ::

Ja včeraj so pa res igrali kot pred 3-4 leti. Edini, ki si morda zasluži pohvalo je po moje povratnik Galič. Naši so pa res igrali brez vsake motivacije. Mislim, da ni panike, zato ker zdaj vejo da tako ne gre (upam da so to že prej vedli) in bojo na naslednji tekmi MAX grizli, to pa je proti LUX. Tudi Švicarji so doma izgubili 0:2 proti SWE na prijateljski. V kvalif. tekmi pa so PLAVI doma izgubil z Rusi.

abcde7 ::

Še enkrat za fuzballl...
Sam z Danci so bli pa slabi!!;((

Morpheus ::

Sam jst pa usen nism tolk za fuzball ampak sm bl za košarko in pa hokej.
I too shall be brought low by death, but until then, let me win glory!

WolfmanJack ::

"Sej, ampak Azija, Avstralija in večina Amerike ma rajš čist druge športe: košarka, ameriški nogomet, NASCAR,... ne pa footbal ali po ameriško soccer."

To velja le za Ameriko, ne pa mešat Azije in Avstralije..., njih boli kvrac za am. nog. in nascar....V Aziji je npr. Manchester United popularnejši od Bude :)


blue96 ::

kjer se porepirata dva, tretji ma cash..

kosarka in union olimpija je zakon
.

abcde7 ::

Ja valjda, po bi bli saj prvaki...Evrolige! 10x nižji zaslužki so pr Olimpiji kot pa recmo Barci!:O:P

blue96 ::

v kosarki ni tolk kesa kot v f1.

tak je svet, neenak.
.

abcde7 ::

A sploh veš kva je barca:D?

To ni nbena formula!

blue96 ::

f1 sm napisu samo za primerjavo.
.

abcde7 ::

Aja drgač je pa u fuzbalu največ keša, primer: Real MAdrid ma 50 fuzbalerjev, ene 15 ma zloo visoke plače!
Mislim da je u fuzbalu še največ keša nasploh!


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Odbojka (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Šport
11610968 (4096) Nedasemiveč
»

Košarka ali nogomet

Oddelek: Šport
304201 (3063) ramiz?!
»

Slovenski nogomet (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Loža
20116441 (9664) Alexius Heristalski
»

Edini sovražim nogomet? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
1237371 (5296) WinsuckeR
»

Slovenija 0 - 1 Hrvaška (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
655361 (4500) @ljash

Več podobnih tem