Forum » Loža » Edini sovražim nogomet?
Edini sovražim nogomet?
Trololololo1 ::
Večina ima nogomet samo za razlog da se po tekmi napijejo ali stepejo. Poznam veliko ljudi, ki grejo na tekme samo zato da se lahko napijejo nato stepejo, potem pa se s tem hvalijo pred kolegi. Ta denar, ki gre za nogomet bi lahko šel za veliko bolj pametne stvari.
St@jler ::
No meni se tudi tale WC zdi ena pretirano opevana stvar. Ubistvu so (ste) že večinoma vse povedal. Tile nogometaši biser inteligence res mogoče niso, sam znajo pa noge vrtet in pač tko keš služjo. Who can blame them?
Jest si bom verjetno kšno tekmo pogledu pa mogoče zanimive zadetke, pa finale. ostalo me pa ne zanima.
Jest si bom verjetno kšno tekmo pogledu pa mogoče zanimive zadetke, pa finale. ostalo me pa ne zanima.
leonius ::
De gustibus et coloribus non est disputandum.
Vsakemu je všeč kak drug šport, se pa absolutno strinjam s Thomasom, da je najlepše sodelovati. Če pa se nekaj časa že ukvarjaš z nekim športom, pa ti postane hitro jasno, kako težko je biti tako dober kot profesionalci. Od tam (moje) zanimanje za ogled vrhunskih predstav.
Da pa reče en Drnovšek z zelenjavo na glavi, da je nogomet za glupane, pa je višel predrznosti.
Vsakemu je všeč kak drug šport, se pa absolutno strinjam s Thomasom, da je najlepše sodelovati. Če pa se nekaj časa že ukvarjaš z nekim športom, pa ti postane hitro jasno, kako težko je biti tako dober kot profesionalci. Od tam (moje) zanimanje za ogled vrhunskih predstav.
Da pa reče en Drnovšek z zelenjavo na glavi, da je nogomet za glupane, pa je višel predrznosti.
IMHO
Daedalus ::
Nogomet je kul. V lokalnem kafiču je po novem pywo 300 SIT, tak da se lepo vsedeš zunaj, naročiš eno pivce, oni noter se pa naj tulijo, boli mene Pa pe zastonj kokice, če slučajno lačn ratam
Neke druge (osebne) koristi pa od SP v nogometu ne vidim...
Neke druge (osebne) koristi pa od SP v nogometu ne vidim...
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
Keyser Soze ::
Hm, res... Tudi jaz pač nisem ravno zasledil kakšnega bisera inteligence med ogledom kakšnih intervjujev z našimi in tujimi nogometaši. Prej obratno. Saj je bolj kot ne žalostno to, samo tak je splošen vtis.
Verjetno se tisti pametnejši bolj kot ne izogibajo teh stvari.
Pa saj ni važno. Gledanje športnih dogodkov se mi zdi precej "faljen šport". Če te že zanima se ga udeležiš aktivno in to je to. Sam obožujem košarko. Pa mi je muka gledat tekme po TVju ali pa v živo, ker preprosto ne moreš sedet in mirno gledat kako nekdo drug igra nekaj kar ti obožuješ. Ne gre. Moraš že po par minutah prijet žogo v roke in se it rekreirat.
P.S.: Če si kolikor toliko motorično neprizadet in imaš rad ta šport.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Keyser Soze ()
ganzi ::
Kr tolažte se, vi ste vsi na polno inteligentni, oni imajo pa račune v Švici..
Al je mogoče problem tut to da Slovenije ni na SP?
In če nogomet ni težka igra, zakaj pol ne greste igrat, a vas milijoni evrov letno nč ne mikajo?
Pa nisem ljubitelj nogometa, sam to kar se tuki v tej temi pojavla to je pa katastrofa..
Pa uživajte ob SP
Al je mogoče problem tut to da Slovenije ni na SP?
In če nogomet ni težka igra, zakaj pol ne greste igrat, a vas milijoni evrov letno nč ne mikajo?
Pa nisem ljubitelj nogometa, sam to kar se tuki v tej temi pojavla to je pa katastrofa..
Pa uživajte ob SP
LP
WinsuckeR ::
Saša@
WinsuckeR:
Sem v tej mickeni dezeli edin ki mu gre nogometna mrzlica tako na jetra da mu vec ziveti ni
Ne, nikakor. Ob vsaki priliki, kjer ljudje v nečem uživajo, se vedno najde množica takih, ki jih to hudo moti.
Če se komu da prijavit na Finance, naj prebere Mrkaićev članek Planet opic.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kot tebe moti da pluvam po necem kar mi resnicno najeda in pri tem uzivam . Clanka pa na zalost trenutno ne morem prebrat (da bi ga komentiral)-izpiti. Bi ga pa rade volje..
PS: Nekdo je umenil da so nasi konicki verjetno se bolj bizarni ali nekaj podobnega. Od kdaj je umetnost in tehnika na nizjem intiligentnem nivoju kot sport? Saj ne recem da sem pameten-oh..dalec od tega-vseeno pa mi je cudno ko gledam ljudi, ki niti osnovnih zivljenjskih vprasanj ne dosezejo.
Je pa v mojem razumu ze dejstvo- bolj ko se deres in manj ko spostujes da nekomi tvoje dretje mogoce ni vsec in vec ko to delas-bolj si zabit..mocno zabit. (Prav tako mi ni jasno racimo-kako lahko seseda nabija yugo muziko in ji ne potegne da mogoce nekomu ni vsec. In da ni treba da jo slisi celoten blok. Pa naj bo izgovor da rada naglas poslusa "glasbo" (Zame osebno zolc zlivajoce cviljenje z vsakim besedilom o ljubezni ni muzika, nimam pa nic proti yugo rocku) se tako povdarjen.
Sicer pa-bolj kot razmislas..bolj ko sploh kaj mislis kot na nagon-manj si srecen. (Razen ce si seveda lazes)
Zatorej: NC MISLT! DRET SE KO KONJ IN PIT GA! LE TAKO BOSTE SRECNI - kaj drugega pa sploh se steje ce zelis biti nekaj v tej pop druzbi.
ganzi@ nihce te ne prosi da pises in ce mislis da si napisal kaj razumnega in kaj kar bi kogarkoli ganilo- no-se mocno motis. Me pa tudi zanima kaj ti pomagajo miljoni ko imas zjebane kolke.
http://winsucker.blogspot.com/
http://onokraj.blogspot.com/
WinsuckeR:
Sem v tej mickeni dezeli edin ki mu gre nogometna mrzlica tako na jetra da mu vec ziveti ni
Ne, nikakor. Ob vsaki priliki, kjer ljudje v nečem uživajo, se vedno najde množica takih, ki jih to hudo moti.
Če se komu da prijavit na Finance, naj prebere Mrkaićev članek Planet opic.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kot tebe moti da pluvam po necem kar mi resnicno najeda in pri tem uzivam . Clanka pa na zalost trenutno ne morem prebrat (da bi ga komentiral)-izpiti. Bi ga pa rade volje..
PS: Nekdo je umenil da so nasi konicki verjetno se bolj bizarni ali nekaj podobnega. Od kdaj je umetnost in tehnika na nizjem intiligentnem nivoju kot sport? Saj ne recem da sem pameten-oh..dalec od tega-vseeno pa mi je cudno ko gledam ljudi, ki niti osnovnih zivljenjskih vprasanj ne dosezejo.
Je pa v mojem razumu ze dejstvo- bolj ko se deres in manj ko spostujes da nekomi tvoje dretje mogoce ni vsec in vec ko to delas-bolj si zabit..mocno zabit. (Prav tako mi ni jasno racimo-kako lahko seseda nabija yugo muziko in ji ne potegne da mogoce nekomu ni vsec. In da ni treba da jo slisi celoten blok. Pa naj bo izgovor da rada naglas poslusa "glasbo" (Zame osebno zolc zlivajoce cviljenje z vsakim besedilom o ljubezni ni muzika, nimam pa nic proti yugo rocku) se tako povdarjen.
Sicer pa-bolj kot razmislas..bolj ko sploh kaj mislis kot na nagon-manj si srecen. (Razen ce si seveda lazes)
Zatorej: NC MISLT! DRET SE KO KONJ IN PIT GA! LE TAKO BOSTE SRECNI - kaj drugega pa sploh se steje ce zelis biti nekaj v tej pop druzbi.
ganzi@ nihce te ne prosi da pises in ce mislis da si napisal kaj razumnega in kaj kar bi kogarkoli ganilo- no-se mocno motis. Me pa tudi zanima kaj ti pomagajo miljoni ko imas zjebane kolke.
http://winsucker.blogspot.com/
http://onokraj.blogspot.com/
Zgodovina sprememb…
- spremenil: WinsuckeR ()
krneki0001 ::
rad bi pozdravil svoje starše, še posebej pa očeta in mamo!
Če je taka izjava, izjava inteligentne osebe, pol sm jst bog.
Če je taka izjava, izjava inteligentne osebe, pol sm jst bog.
lonz ::
Ma dol mi visi za fuzbal. Pa še TV je takrat en sam žogobrc.
...arrrrrr, shiver me timbers...
BlackHole ::
Je pa fuzbal en najbolj butastih sportov nasploh. Samo mentalno omejeni ljudje tecejo za zogo, ko jo koncno dohitijo in bi jo lahko zgrabili, jo pa spet brcnejo stran. In potem spet tecejo za njo.
Hehe, če si ga tako razlagaš, res tako izpade ja. Ampak moraš bit pa res omejen, da si ga tako razlagaš.
V tej temi kar vre od nestrpnosti do športa in vidim da ni možnosti za kako debato, zato se umikam. Vi se pa kar sproščajte naprej, saj se ne čudim da vam tega manjka.
Klemen, zgoraj nisem mislil (izključno) tebe glede žaljenja ampak pač tiste, ki so se znašali z žaljivkami.
Mimogrede, danes ob 18.00, otvoritvena tekma: Nemčija: Kostarika!
Hehe, če si ga tako razlagaš, res tako izpade ja. Ampak moraš bit pa res omejen, da si ga tako razlagaš.
V tej temi kar vre od nestrpnosti do športa in vidim da ni možnosti za kako debato, zato se umikam. Vi se pa kar sproščajte naprej, saj se ne čudim da vam tega manjka.
Klemen, zgoraj nisem mislil (izključno) tebe glede žaljenja ampak pač tiste, ki so se znašali z žaljivkami.
Mimogrede, danes ob 18.00, otvoritvena tekma: Nemčija: Kostarika!
LP Marko
whatever ::
Ponavad so trenerji bolj izobraženi, kot bo večina nas (vas) v dveh življenjih skupaj.
No, no, no... nisem vedel, da so med trenerji sami vsaj doktorji znanosti, če že ne Nobelovi nagrajenci.
Pa jst rad spremljam fuzbal tekme, samo glede POVPREČNE inteligence tako igralcev, kot trenerjev in navijačev, pa ostajam realen.
Veliko jih je notri, še več jih je pa zunaj.
Bilijarde v šole! - Ivan Kramberger
Abnormal behaviour of abnormal brain makes me normal.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: whatever ()
Keyser Soze ::
No, da me ne bo še kdo napačno interpretiral. Mišljeno je bilo vtem smislu, da se pametnejši nogometaši bolj kot ne izogibajo mikrofonom in bliskavicam.
@ganzi
In sedaj ko imajo milijone v Švici je njihovo življenje nenadoma dobilo smisel? Ne vem no, zdi se mi, da denar pa le ni ČISTO VSE.
Plus, pokaži mi kakšnega, ki se je pri 25 začel ukvarjati z nogometom in prišel med profesionalce. Ti ljudje so bolj kot ne svojo celo mladost posvetili le in samo nogometu. Na račun ostalih stvari, kot so izobrazba, prosti čas, prijatelji ipd. Dan ima navsezadnje le 24 ur. Za njih in za nas.
@ganzi
In sedaj ko imajo milijone v Švici je njihovo življenje nenadoma dobilo smisel? Ne vem no, zdi se mi, da denar pa le ni ČISTO VSE.
Plus, pokaži mi kakšnega, ki se je pri 25 začel ukvarjati z nogometom in prišel med profesionalce. Ti ljudje so bolj kot ne svojo celo mladost posvetili le in samo nogometu. Na račun ostalih stvari, kot so izobrazba, prosti čas, prijatelji ipd. Dan ima navsezadnje le 24 ur. Za njih in za nas.
baron21 ::
Živijo!
Nogomet in smučanje - če imaš to na tv skoraj takoj, ko ga vklopiš, potem mislim da nisem edini, ki se mu je to zamrzilo za vedno.
So že davno ugotovili: Kruha in iger - tako je najlažje vladati.
Z Drnovškom se ne strinjam vedno, nekaj let je pa že star, torej...
Nogomet in smučanje - če imaš to na tv skoraj takoj, ko ga vklopiš, potem mislim da nisem edini, ki se mu je to zamrzilo za vedno.
So že davno ugotovili: Kruha in iger - tako je najlažje vladati.
Z Drnovškom se ne strinjam vedno, nekaj let je pa že star, torej...
baron21
Zgodovina sprememb…
- spremenil: baron21 ()
Alexius Heristalski ::
Heh, kaj Drnovšek pravi, je nepomembno. On je nestrpni dvolični "glupan", če se izrazim po njegovo. Pred leti, ko je bil predsednik vlade, je govoril drugače. Tukaj je nekaj citatov iz revije SNL (Slovenska nogometna liga):
Evo, še slikca za dokaz (naslovnica, žal bolj majne ločjivosti, pa še Slo-Tech jo je raztegnil):
Ste še zmeraj prepričani, da njegovo mnenje o tem področju nekaj velja? Ne bi rekel. Pa ne mi zdaj govort, da je doživel "razsvetljenje" in da ve, kaj govori.
"Spominov iz mladosti ni mogoče izbrisati. Zelo globoko so se mi vtisnili obračuni Svobode iz Kisovca in Proletarca iz Zagorja. To je bil derbi, ki se mu nihče ni mogel upreti. Vsekakor dogodek leta za vse nas."
"Nogomet spremljam, odkar pomnim. Kdo se ne bi zanimal za najpomembnejšo postransko stvar na svetu?"
"Nogomet je zagotovo najbolj priljubljen šport na svetu in logično je, da je del vedenja o tem del splošne informiranosti. Mene so seveda zanimale tudi bolj poglobljene stvari. Pravzaprav sem malce popustil, odkar sem predsednik vlade kajti za vse, kar me zanima, mi preprosto zmanjkuje časa. Sem pa tudi v malce drugačnem položaju kot nekateri moji kolegi v državah, ki imajo močne, kakovostne reprezentance, take ki so na največjih tekmovanjih v svetovnem vrhu."
"Nogomet je z mojega zornega kota ena od pomembnih oblik sproščanja. Je rekreacija in šport na eni ter organizirana oblika tekmovanj med narodi na drugi strani. Mar ni veliko bolje, če se narodi, države merijo na športnem, nogometnem področju, kot da bi netili vojne?"
"Pri tem športu je pomembna tudi identifikacija s posameznim igralcem, klubom, reprezentanco. Spremljanje rezultatov, potovanja na tekme, navijanje in še marsikaj drugega, kar sodi k identifikaciji, je po svoje lahko tudi pomembno dopolnilo vsakdanjemu življenju. Kot politik podpiram tako identifikacijo in si želim, da bi tudi v Sloveniji ljudje tako doživljali športna dogajanja..."
"Trdno sem prepričan, da je identifikacija s klubom, krajem, regijo in nazadnje z državo potrebna."
"Trdno sem prepričan, da se bo sčasoma marsikaj obrnilo na bolje tudi pri slovenski nogometni infrstrukturi."
"Trdno sem prepričan, da je slovenski nogomet v zadnjih desetih letih veliko pridobil."
"Res je, da nogomet mnogim veliko pomeni, in res je, da se z njim posredno ali neposredno ukvarja veliko ljudi, vendar pa nogomet še vedno ni predmet pogovorov na meddržavnih srečanjih."
"Dajanje takih ocen [za koga navija] je zelo neprijetno in težko bi rekel, da gojim naklonjenost do katerekoli ekipe."
"Poizkusil bom [priti na bližajočo se tekmo reprezentance]. To ali pa naslednjo tekmo. Čeprav imam ob vseh poslih res malo prostega časa, si ga bom za slovensko reprezentanco z veseljem vzel. Lahko vam povem da ne zamudim nobenega njenega nastopa. Če ne gre v živo ob TV zaslonu, potem si doma ogledam posnetek. Tako kot vsak Slovenec sem ponosen in vesel ob uspehih in žalosten ob neuspehih."
Evo, še slikca za dokaz (naslovnica, žal bolj majne ločjivosti, pa še Slo-Tech jo je raztegnil):
Ste še zmeraj prepričani, da njegovo mnenje o tem področju nekaj velja? Ne bi rekel. Pa ne mi zdaj govort, da je doživel "razsvetljenje" in da ve, kaj govori.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Alexius Heristalski ()
Buldožer ::
No na Drnovška se ne kej dost uzerat, zadnje čase mal slab zgleda !
Drgač tud jst ne spremljam fuzbala, samo me pa nič ne moti, če ga špilajo/gledajo drugi in jih tudi ne bom imenoval s kakšnimi drugačnimi vzdevki.
Vem pa, da bom čez 3 tedne, ko bom pržgav TV čist znoru, ker bom fuzbala naveličan do daske!!!
Drgač tud jst ne spremljam fuzbala, samo me pa nič ne moti, če ga špilajo/gledajo drugi in jih tudi ne bom imenoval s kakšnimi drugačnimi vzdevki.
Vem pa, da bom čez 3 tedne, ko bom pržgav TV čist znoru, ker bom fuzbala naveličan do daske!!!
Več glav več ve. No, ni nujno!
Nejc Pintar ::
Bah, ne razumem kaj imaš od tega da gledaš tekmo? Kaj pridobiš?
Lahko je biti prvi, če si edini!
Raw ::
Fucbal je cist uredu sport, kakor je tudi basket, hokej, tenis in tako dalje. Problem nastane pri fucbalerskih 'navijacih' -> pijancevanje, pretepi, unicevanje tuje (in svoje) lastnine ...
En druzga posnemajo in delajo bedarije okol - po vecini so tile strastni navijaci slabse izobrazeni s slabsimi sluzbami (Ne govorim o IQju, ker nima veze). Ce se spomnemo kasnih 'viol' in 'green dregonsov' ... vecje ovcjerade pa se ne. Folk brez svoje pameti. "ce je un vrgu kamen, bom pa se jaz, sej ne bo nben vedu, kdo je biu." - psihologija (glupe) mnozice. Zarad mene so lohk vsi igralci stupid - cilj igre ni kdo se pred kamero najbolje znajde po tekmi, ampak kdo se je na treningih najbolj matral in zatorej dosegu "zmagovit gol" in zato mene zabaval, torej mi ni blo dolgcajt gledat tekme.
Sicer pa men ne pase ta zadeva prevec, vse to dretje, 'male-male' bonding, celotn boom s temi reklami, ... edino kasni highlightsi so lahko zanimivi. Tud sporta na splosno ne spremljam, le tu pa tam kaj.
En druzga posnemajo in delajo bedarije okol - po vecini so tile strastni navijaci slabse izobrazeni s slabsimi sluzbami (Ne govorim o IQju, ker nima veze). Ce se spomnemo kasnih 'viol' in 'green dregonsov' ... vecje ovcjerade pa se ne. Folk brez svoje pameti. "ce je un vrgu kamen, bom pa se jaz, sej ne bo nben vedu, kdo je biu." - psihologija (glupe) mnozice. Zarad mene so lohk vsi igralci stupid - cilj igre ni kdo se pred kamero najbolje znajde po tekmi, ampak kdo se je na treningih najbolj matral in zatorej dosegu "zmagovit gol" in zato mene zabaval, torej mi ni blo dolgcajt gledat tekme.
Sicer pa men ne pase ta zadeva prevec, vse to dretje, 'male-male' bonding, celotn boom s temi reklami, ... edino kasni highlightsi so lahko zanimivi. Tud sporta na splosno ne spremljam, le tu pa tam kaj.
I am what I am and I do what I can
hamax ::
nejc kaj pridobis ko gledas film? ko poslusas musko?
ce boste bolj zadovolni, ko bojo zacel namest fuzbala prenasat zbiranje znamk pa tud prou.
mimogrede nemcija : kostarika - 4:2 (dobr uvod v WC)
ce boste bolj zadovolni, ko bojo zacel namest fuzbala prenasat zbiranje znamk pa tud prou.
mimogrede nemcija : kostarika - 4:2 (dobr uvod v WC)
Filmov večinoma ne gledam, če pa gledam, gledam kaj zabavnega, ali zanimivega s psihološkega vidika. Nazadnje sem film gledal kak mesec nazaj. Jih nimam preveč rad zaradi pasivnosti. Glasbo pa poslušam za sprostitev med tem ko počnem kaj bolj pametnega.
ok pol bom pa tko reku: kaj mas od cesarkoli zabavnega?
...zabavo?
verjetno.
no tuki mas odgovor, zakaj ljudje(seveda ne vsi) gledajo fuzbal.
...zabavo?
verjetno.
no tuki mas odgovor, zakaj ljudje(seveda ne vsi) gledajo fuzbal.
klemen22 ::
Glasbo pa poslušam za sprostitev med tem ko počnem kaj bolj pametnega.
Kot npr.?
Motiti se je človeško, odpuščati pa božje. Torej ti odpuščam ;)
Steinkauz ::
Kolker vem je drnovšek reku, da majo navijači manjše zavedanje, torej je aware
Pomoje je prebral Zavedanje
Pomoje je prebral Zavedanje
Če vas fuzbal zabava pa... no comment
Edini ljudje ki jih razumem da gledajo fuzbal so tisti ki se ukvarjajo s športnimi stavami.
@klemen22: Recimo programiram
@hamax: Zabava je potrebna za normalno psihično zdravje.
Edini ljudje ki jih razumem da gledajo fuzbal so tisti ki se ukvarjajo s športnimi stavami.
@klemen22: Recimo programiram
@hamax: Zabava je potrebna za normalno psihično zdravje.
Looney ::
No, pa sej, če tako gledamo... misliš, da se vsem ljudem zdi programiranje zanimivo? Pa še vedno ne pljuvajo po programerjih!
"#define QUESTION ((bb) || !(bb)) - Shakespeare."
Trololololo1 ::
Programiranje je vsaj koristno. Nogomet pa je koristen samo za tiste, ki ga trenirajo da se mal razmigajo.
Mati ::
uf, programerji so šele ena vrsta zase. Totalno nezdružljivi z večino normalne populacije, da se ne pogovarjamo o nezmožnosti normalnega dialoga več kot 2 minuti.
Samo zaradi tega jih vseeno ne smatram, kot idiote imajo pač svoj hendikep, jebat ga!
Samo zaradi tega jih vseeno ne smatram, kot idiote imajo pač svoj hendikep, jebat ga!
Ni nujno da je vsem zanimivo, niti ne pljuvam po gledalcih nogometa, le sprašujem jih kaj je na tem zanimivo. Plus tega je programiranje danes zelo zaželjeno pri iskanju zaposlitve.
@Mati: To je nekaj v stilu: "vsi čefurji so zabiti" ali pa "vsi muslići so samomorilci"
@Mati: To je nekaj v stilu: "vsi čefurji so zabiti" ali pa "vsi muslići so samomorilci"
WinsuckeR ::
Mah-nogomet je za povprecne mnozice, ki ne znajo razmislat z svojo glavo- ne znajo se upret niti temu da jim drugi nebi usiljevali mnenja.(Isto je z Igrami, filmi (Le kdo je pogledal film Pi? Noben-ker ni pop, pa ceprav je precej dober. Uprasas kerokol barbiko kaj poslusa-ja pop stvari-kaj pa..sej druzga ne znam-zakaj bi sploh delal nekaj kar potem ne morm debatirat in cvilit z prijateljicami? Pa se to-le kdo je gledal Davincijevo sifro? Skoraj vsak? Zakaj-ker je pop. In temu primerno po mojem mnenju-brez prebrane knjig popolno sranje! Pa tut ce si preberes knjigo-cisto brezveze-ker ti bo slo na bruhanje ko bos poslusal vse pop ljudi.)
Sploh pa ni problem v tem da nebi razumu da je fuzbal lahko komu zabaven-saj ne recem, ponavadi so ravno primitivne stvari na ravni nagona zabavne. Ker sreca je itaq nekaj dost primitivnega- z razumom se jo zlo tezko..oz z mojimi izkusnami sploh ne da pridobit-no da, ampak z razumnim izvrsevanjem primitivnega.
Sem pa vesel da bodo vsaj ulice bolj prazne-mogoce bom lahko sel malo na zrak, izklopil mozgane in postal primitivc za par minut.
POP (Flop bi rekla zimnica ko bi se pogovarjala z Marvinom)
Edit: hamax@ ce gledas tako zanic filme da ti od njih ostane samo zabava to ni nas problem.
Sploh pa ni problem v tem da nebi razumu da je fuzbal lahko komu zabaven-saj ne recem, ponavadi so ravno primitivne stvari na ravni nagona zabavne. Ker sreca je itaq nekaj dost primitivnega- z razumom se jo zlo tezko..oz z mojimi izkusnami sploh ne da pridobit-no da, ampak z razumnim izvrsevanjem primitivnega.
Sem pa vesel da bodo vsaj ulice bolj prazne-mogoce bom lahko sel malo na zrak, izklopil mozgane in postal primitivc za par minut.
POP (Flop bi rekla zimnica ko bi se pogovarjala z Marvinom)
Edit: hamax@ ce gledas tako zanic filme da ti od njih ostane samo zabava to ni nas problem.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: WinsuckeR ()
Alexius Heristalski ::
Le kdo je pogledal film Pi?
Jaz, pa redno gledam nogomet. Šifro sem popolnoma zignoriral.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini
Mi lahko eden od Fußballlieberjev pove kaj je tako finega pri nogometu?
garv ::
Ma fini so klizački štarti, bombe s 35 metru, ko en tip zdribla 2 branilca, fino je ko žogo tak fejst zabije u čošak da golman nima za burek, fino je ko branilci zajebejo ofsaj zanko pol se pa na sudjo pizdjo. Pr fuzbalu je mnogo finih stvari. Četudi so za vas primitivne. Men se tud včasih zdi da je težje napisat en program v javi ko pa špilat fuzbal, sam jebi ga. Verjetn se vam (ki sovražte fuzbal) zdi, da je žogo zelo lahko nekomu odvzet, al pa da ni preveč težko ubranit penala. Ampak ne pa zdej tu nabijat kok so fuzbaleri primitivni pa kako smo gledalci čudni!
whatever ::
Ma ja, če je pa tak fajn moralizirat in sebe povzdigovati nad primitivneže, ki gledamo fuzbal.
Veliko jih je notri, še več jih je pa zunaj.
sploh nebom vec komentiru.
sm napisu, da je fuzbal zabava, pa sprasujete, ka je kle zabavnga....
ocitno neki je, ce je vsak cetrti zemljan gledu uvodno tekmo sp-ja :D
sej nism reku, da je edina zadeva na fuzbalu zabava. je pa bistvo.
tko k pr vecini filmou.
sm napisu, da je fuzbal zabava, pa sprasujete, ka je kle zabavnga....
ocitno neki je, ce je vsak cetrti zemljan gledu uvodno tekmo sp-ja :D
sej nism reku, da je edina zadeva na fuzbalu zabava. je pa bistvo.
tko k pr vecini filmou.
Otvoritveno tekmo je gledalo 1.5 milijarde ljudi!!!
Če k temu prištejemo, da polovica človeštva ne premore televizorja in, da je za večino žensk normalno, da ne spremljajo fuzbala, se sprašujem koliko moške populacije na svetu ni gledalo tekme?
Verjetno teh naših 15 geekov, ki mislijo da so nekaj več in par verskih fanatikov, ki jim vera prepoveduje vsakršno zabavo.
Pismo, komaj čakam, da se domača liga nadaljuje...
Če k temu prištejemo, da polovica človeštva ne premore televizorja in, da je za večino žensk normalno, da ne spremljajo fuzbala, se sprašujem koliko moške populacije na svetu ni gledalo tekme?
Verjetno teh naših 15 geekov, ki mislijo da so nekaj več in par verskih fanatikov, ki jim vera prepoveduje vsakršno zabavo.
Pismo, komaj čakam, da se domača liga nadaljuje...
Aja glede zabave. Če ne razumete kaj je pri nogometu zabavnega se pač uležite na trebuh in se s petami v rit brcajte, tam boste prav gotovo našli svojo zabavo in smisel življenja.
Mavrik ::
1.5 milijarde je verjetno rahlo pretirana številka. Glede na to da je recimo tudi američanom bolj ali manj ravno za ta nogomet.
The truth is rarely pure and never simple.
@garv: zanimivost stvari se ne pogojuje z njeno zahtevnostjo.
Drugače pa niti nočem flejmat, niti ne mislim da sem kaj več. Le sprašujem se, zakaj?
Drugače pa niti nočem flejmat, niti ne mislim da sem kaj več. Le sprašujem se, zakaj?
flipflop ::
Sploh ne vem kaj vam je tak problem. Če ti ne paše pa ne glej. Jst se tudi ne hodim pizdit okol kaj je tolk zabavnega na baletu da kdo to gleda.
flipflop ::
Pač ti je zanimiv ali ti pa ni, ni nobene druge debate okol tega treba zganjat. Sej verjetno si že kdaj gledal kako tekmo, če ne maš pa dons spet priliko pogledat kaj bi blo zanimivega.
Sem gledal, pa nisem ravno dojel tistega tekanja po igrišču dol pa gor
leinad ::
Za vse tiste, ki se sprašujete kaj je smisel tega, kaj pridobiš s tem da igraš fuzbal itd. zapomnite si - FUZBAL JE ZABAVA! Če ne razumete pomena besede zabava, pa imate opravka z funkcionalno nepismenostjo. Ni nobenega globljega smisla v fuzbalu, je zelo preprost šport, ker je namenjen ZABAVI, ne proučevanju kvantne fizike.
Fuzbal je primitiven, njegovi gledalci pa neandertalci? In to mi izjavljajo osebki, ki se vsak dan naslajajo nad tonami krvi, ki špricka po njihovih ekranih med nabijanjem Quakea ali drugih streljačin. Ste prava intelektualna smetana, ni kaj!
Pa nisem niti malo nestrpen ali da bi zaničeval igranje streljačin(jih tudi sam rad igram), samo z njimi vam nazorno pokažem vašo dvoličnost in bedavost.
Fuzbal je primitiven, njegovi gledalci pa neandertalci? In to mi izjavljajo osebki, ki se vsak dan naslajajo nad tonami krvi, ki špricka po njihovih ekranih med nabijanjem Quakea ali drugih streljačin. Ste prava intelektualna smetana, ni kaj!
Pa nisem niti malo nestrpen ali da bi zaničeval igranje streljačin(jih tudi sam rad igram), samo z njimi vam nazorno pokažem vašo dvoličnost in bedavost.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: leinad ()
Nejc Pintar a si dojel smisel tega, da tukaj debatiraš o fuzbalu, medtem ko bi lahko počel kaj bolj pametnega(kot sam to definiraš)?
St@jler ::
@Carnivore: ti se počutiš preveč osebno napadenega. Pač tebi pomeni fuzbal = zabavo, drugim pa recimo ne. Zdej bomo seveda vsi, ki ne gledamo 24/7 fuzbala in se ne "zabavamo" pri tem izpadl najbolj zadrti g33ki. Pač ni zabavno in je škoda zabit tisto urco in pol pred TV-jem, ko greš lahko ven, ali pa kej druzga delaš...
St@jler a si ti ziher, da si moj post bral?
Recimo tale stavek iz njega bi ti moral dovolj povedat:
Pa nisem niti malo nestrpen ali da bi zaničeval igranje streljačin(jih tudi sam rad igram),
Recimo tale stavek iz njega bi ti moral dovolj povedat:
Pa nisem niti malo nestrpen ali da bi zaničeval igranje streljačin(jih tudi sam rad igram),
Zgodovina sprememb…
- spremenil: leinad ()
BigWhale ::
Za nogometase sicer ne vem kaksne pameti so, samo, to, da navijaci pridejo na tekmo v gosteh in potem na celotni tribuni potrgajo stole in jih zmecejo na igrisce, ne kaze ravno nekega viska inteligence in pameti.
Nevem, mogoce se pa motim in je to kako subliminalno sporocilo...
Kaj drugega kot 'look at us, retards'.
Nevem, mogoce se pa motim in je to kako subliminalno sporocilo...
Kaj drugega kot 'look at us, retards'.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Slovenski nogomet (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 17143 (10366) | Alexius Heristalski |
» | Nogometni sodnikiOddelek: Loža | 4898 (4238) | Gladi |
» | Zakaj se sploh še igra nogomet v SLO ?Oddelek: Loža | 3098 (2374) | glinik |
» | Slovenija 0 - 1 Hrvaška (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 5651 (4790) | @ljash |
» | HOKEJ ali NOGOMET???Oddelek: Loža | 1819 (1593) | abcde7 |