Forum » Pomoč in nasveti » Grafična-pomoč
Grafična-pomoč
[Eraser] ::
Živio mam instaliran winxp sp1...
pa sem hotel dat nove drivere od grafične t4200
..se normalno insatlira.....
pl pa ko grem v igro ... po 15 sec. vse zmrzne ..ne zazana niti ctrl+alt+delet...
sam trdi reset .. in pol mi ni bilo druge resitve kot dati na obnovitev sistema pred namestitvijov novih gonilnikov....
sem ene 4x poskusu ..razne .. tud tiste ki windows update ponuja ..vsi so isti ... racunalnik zmrzne v igri???
kaj predlagate
pa sem hotel dat nove drivere od grafične t4200
..se normalno insatlira.....
pl pa ko grem v igro ... po 15 sec. vse zmrzne ..ne zazana niti ctrl+alt+delet...
sam trdi reset .. in pol mi ni bilo druge resitve kot dati na obnovitev sistema pred namestitvijov novih gonilnikov....
sem ene 4x poskusu ..razne .. tud tiste ki windows update ponuja ..vsi so isti ... racunalnik zmrzne v igri???
kaj predlagate
ArtistUnknown ::
Katera igra? Probaj pogledat, če ni kakega popravka za to igro na njihovi spletni strani?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tweakanje osveževanja USB mišk (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Igre | 138996 (54939) | BorutO |
» | Težave po menjavi procesorja in grafične karticeOddelek: Pomoč in nasveti | 954 (954) | mesoreznica |
» | Zapacana slika - črkeOddelek: Zvok in slika | 1475 (1268) | drola |
» | Problemi z grafo e-geforce 6600gtOddelek: Strojna oprema | 1295 (992) | clancy |
» | Random zmrz z ATI catalyst 3.6. Še kdo? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 3196 (2632) | pingo76 |