Forum » Strojna oprema » Jumper reset na plati abit nf7
Jumper reset na plati abit nf7
nimus ::
Pozdravljeni
Danes ,ko sem navijal proc. sem restartiral bios z rest jumperjem na plati in sicer se mi je kontakt na jumerju odletel.
Hm a zna bit kej narobe?
Danes ,ko sem navijal proc. sem restartiral bios z rest jumperjem na plati in sicer se mi je kontakt na jumerju odletel.
Hm a zna bit kej narobe?
LP
Oh jejžeš marija , zdej sem se oddahnu.
Hvala za dobro novico , v glavnem mi je žal ker je originalen tak lep rumenkaste barve.
Pa še nekaj me zanima ,kje bi se dalo dobiti kakšen tak jumper.
Hvala za dobro novico , v glavnem mi je žal ker je originalen tak lep rumenkaste barve.
Pa še nekaj me zanima ,kje bi se dalo dobiti kakšen tak jumper.
LP
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: nimus ()
Nekaj me pa res zanima in sicer , kaj se lahko zgodi če ni reset jumperja na plati.
ali bi delovala plata brez reset jumprja.
ali bi delovala plata brez reset jumprja.
LP
YenLoWang ::
kaksna stara kartica(ATA,VLB) z IDE krmilnikom zna imet gor tud po 20 jumperjev in vec.. res pa da nebodo rumen:)
VASkO ::
jezesna :)
vsi jumperji so enaki, le ohisje jim je razlicno
tak da lahko s vsakega jumperja potegnes ven kovinski del in ga vstavis v tvojo rumeno 'ohisje' pa mas spet lep rumen jumper
vsi jumperji so enaki, le ohisje jim je razlicno
tak da lahko s vsakega jumperja potegnes ven kovinski del in ga vstavis v tvojo rumeno 'ohisje' pa mas spet lep rumen jumper
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik se noče ugasnit...Oddelek: Operacijski sistemi | 2596 (2143) | AnotherMe |
» | kaj bi bilo narobe?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1652 (1210) | allex |
» | do kolk navit celeron 1200 brez dodatnega hlajenja (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 5029 (3868) | mihamedo |
» | Težava: Athlon 2400+ in Ms 8137c !?Oddelek: Strojna oprema | 1338 (1182) | PROTOTIP |
» | help plz!!!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1407 (1260) | XsenO |