» »

Smart SMS

Smart SMS

SkIDiver ::

Ne vem zakaj, ampak men stvar ne dela. Vse nastavitve mam pravilne in pošilja mi pol pa sam naenkrat neha pošilat.

alien-w ::

Kaj ti pa napiše? A imas slucajno ti cifro 040312xxx, ce imas to ti,se ti oproščam, ker ti nisem poslal, toda izgubil sem zadnje tri tvoje cifre. Ce pa to nisi ti, mi pa povej, kaj ti spodaj napise in kaksno linijo imas ter katero verzijo programa.

b4d ::

Meni dela isto. Toda HVALA alien-wu. THANKS;)
b4d.sablun.org

blue96 ::

jest mam isdn, pa vse skupi prav nic ne dela. a kdo ve kje se ta x.75 nastima?

sad;(
.

MULC, to sem ti ze enkrat povedu... (se mi zdi)...drgac si pa potegn dol 3.5verzijo, pa preberi faq pod issue, ce ti ne najde COMporta in si DLjej en proggi, k mas link zanjga tam, pa ob instalaciji nastavi namesro na x.75

tolat ::

Navodilo za uporabo najdeš na: http://www.skladisce.com/navodilo.asp

abcde7 ::

<<<<<<<

capitanoss ::

ej kako da mi nisi poslal če pa mi si ?????
Kje ste zdaj vsi ?

Capitanoss: a ti imas cifro 040312xxx? hmmm...cudno...katerega sem ti pa poslal? Potem sem pa od nekoga druzga tut zgubu cifro. No, ce se komu dela probleme, naj mi javi, pa bomo zrihtal.

capitanoss ::

ja OK:|
Kje ste zdaj vsi ?

moby-dick ::

Yo..k ste glih pr Smart SMS-u.. a ma kdo registriranga? pa recimo kater crack je uporabil za let's see...3.5 ver. ?

Tnx for help..mybe i'll learn something new

:D
Hear me out...

Jest mam "registriranga", sem potegnu crack z astalaviste dol za 3,5ko.

np moja cifra je 041881xxx tko da ni nobene panike. Mam pa isdn tko da cist nč ne dela. Bom pogledu tista navodila. Aja kje se dobi kšno bolšo verzijo.

Ne, zaenkrat je najnovejsa verzija 3,5 (je tudi na slo-techu). Preberi navodila! Tm vse pise, tut kaj narest, ce ne dela.

tejo ::

Meni dela, ampak samo preko Nemčije. To pa stane čez 50 SIT za eno slikco...

Če se ob tla vržem mi ne dela. Dejte mi povedat kake nastavitve morjo bit. Čene pa bom vrgu vse skup čez okn. Mam pa isdn linijo.

3LeR. ::

ej folk en mali problem men ne dela crack!!!!!!!!!!
ma kdo serial ??
nujno rabm

b4d ::

Crkevam!!!!!!
1. Kako se imenuje tisti emulator al kaj je več, ki ga mi ISDn-jevci moramo downloadati?
2. Enega sem snel s cfos-a, pa ga noče inštalirat.
3. Prosim dajte mi odgovor, ker če ne bo rekord pri delux ski jumpu imel moj računalnik, ko bo z balkona letel. Da ne bo napake bo tudi 3310 nokia letela!!!!!

HELP!!!!!!!!NOW!!!!!!!!:'(
b4d.sablun.org

ce ti dela bret cfosa, pol je ql, ce ti pa ne, pol ga pa DLjej tu: http://www.cfos.de/
Instaliraj ga (to NI tezko), potem pa nastavi tm k prej pise x.25 v x.75 Ni problema!

Dealer ::

Kaj pa jaz ko imam ISDN modem na USB-ju kako je s pošiljanjem?

Dealer: finta je samo v tem, da ti najde pravi port. Ko ga najde, pa uporabljas program normalno naprej kot je opisano v navodilih.

goranTNT ::

Preber so navodila.
Cist normalno dela.:|

Flashar ::

Lahko pa probaš tudi Nok Commander v3.3 :D
Dobiš ga pa TUKAJ>:D
Flashar
http://sandi.g-kabel.si

Uibr. Čist sm obupu nad tem programom. Bom zam zažgal comp. Zakaj za boga ne dela, če je vse nastavln. Se kdo s kakimi vudu lutkami igra al kaj?

blue96 ::

meni se kar ne dela nic.......

zakwa?
.

abcde7 ::

Men tud ne dela pa nimam ISDN-ja, mam arnes prek analogne linije, a obstaja kašna fora?:\

hja, folk, ne morm pomagat,ce ne daste problema! "ne dela" ni zadost.prosim mal bl obsirno.

prvo mi povejte kje ste crack staknil za crackat program pol bom pa naprej rihtu.
Neki bo odnehalu, al bo program delu al bom pa jz crknu.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

radeon 4870 & corsair 520W modular

Oddelek: Pomoč in nasveti
341574 (1190) OZZY
»

overclokanje celerona

Oddelek: Navijanje
9934 (760) alien-w
»