» »

SMART-SMS

SMART-SMS

capitanoss ::

Ko sem si downloadal Smart-SMS sem najprej pomislil koliko bo me stalo če pošljem z računalnika logo al slikovno sporočilo !
A kod ve koliko stane če pošljem enga ??;)
Kje ste zdaj vsi ?

alien-w ::

stane te toliko,kot bi te stal navaden klic na to cifro. Ker je to cifra v nemciji (vecinoma), placas mednarodno tarifo + tarifo za te cifre, ki pa niso navadne cifre ampak so take kot je pri nas na primer 0889 ipd., tako da imajo tocno doloceno tarifo. Placas pa za toliko casa kolikor casa posiljas oziroma ti kliče... ni veliko po moje.

teac ::

Ja, nekaj takega, samo da ti kličeš centralo v Švico(po defaultu-se mi zdi), drugače pa si lahko nastaviš katero centralo boš klical in preko katere boš posalal sms. Sicer pa če nimaš Nokie, ti SmartSMS NIČ NE POMAGA!!!!!!!

bastadu ::

Jast sem mel eno telefonsko cifro iz švice (simizdi) in ti povem, da se na računi na telefon ni niti poznal, pa sem jih kr ene 10 poslaov... tam ene 50-100sit je eden, sem nekje prebral.

kuntek ::

Mene pa zanima, kaj bi bilo, če bi jaz to kar nekomu poslal (na Nokio). Bi bil logo avtomatsko gor ali mora on še potrdit (shranit)???

alien-w ::

ja ko clovek dobi logo na telefon, se mu izpise na zaslonu: "Operator logo received", potem pa ima pod options tri moznosti. Discard, view in save. On MORA potrditi, da bo logo imel shranjen.

jRk0 ::

Res ne stane tak dosti. Najbolje je programcek pametno izrabit in cimvec frendom to poslat na nokie in jim zaracunat!! kakih 150 sit (mogoce tudi vec) bi ti sigurno dali. Sploh če si lahko izberejo kaki logo ali pa jim ga sam nardiš (takrat je seveda cena višja), oni pa ti prinesejo skico. Verjamem, da se denarja ne boš branil.

;)
You fuck up once, you loose two teeth.

alien-w ::

mah ne vem, za tistih 100 tolarjev se pa res ne splaca. Imam tudi kabel, pa pac, ce kdo hoce mu posljem po smartSMSju al pa direkt po SMSju, al pa pride do mene pa mu kabl notr v mobitel (3210) dam, pa mu uploadam. Za to nix ne racunam, in tut ne mislm, ker se mi ne zdi OK. Tut ce ma ksn slo-techer tezave in ne more nikakor spravt logota na mobo, pol mu pac jest poslem.

SkIDiver ::

Jz mam pa en problem s tem programom. Stvar mi senda in vse sam pol napiše da je operater prekinu zvezo. Zakaj to?

jRk0 ::

alien-w : jaz tega tudi ne delam za dnar drugim, ampak bi ce bi delal to malo vec. dnar je pr meni vlki problem, saj foter nikoli nic ne da za racunalnik (ker se mu zdi brezveze da dnar zapravlam za igerce...), tako da moram vse sam kupit in moja blagajna se hitro sprazni. Sicer mam 11k stipendije zoisove, ampak ta kar hitro izpuhti.Seveda nimam samo racunala in moram kupovati druge stvari tudi (za skejt npr.). OK, zdaj sem sem lao prevec razprical o cisto necem drugem, ampak taj pac je, da nebo kdo narobe razumel. Seveda pa vsem slo-techerjem nudim storitec zastonj (celo izdelavo slikice ce rabite).
You fuck up once, you loose two teeth.

alien-w ::

skidiver: ali imas napisano mednarodno cifro za svoj mobitel? Pa PRAVILNEGA operaterja?
jrk™: ja sej je ql, tut men cash zlo hitr gre, sam tistih 100tolarjev pa tut nix ni...

SkIDiver ::

Neki sem gledu po Nekih mapah pa so ble neke cifre not vpisane za D2 mislm da. Dej mi jih prosm povej

blue96 ::

verjetno je okoli 60/logo/ringtone ce mas 56 k modem.

JEST mam pa isdn, a lahko kdo pove, kako se tisti x.75 protokol neki zamenja, ker meni ta program ne dela. ampak bi pa raje placal 60 sit, tako kot vi, 56 kjevci...

ej, za nekaj je pa le dobro imeti 56 k modem.;(:\
.

alien-w ::

skidiver: kaj naj ti povemo?
MULC: potegni si dol program cfors (link mas v helpu od smartSMSja 3,5), pa ob instalaciji tm nastimej na x.75 v ukazni vrstici, pa bi mogl delat.

blue96 ::

okey, hvala, bom poskusu, ampak najprej grem dol potegnt verzijo 3.5. me prav zanima, ce bo delal...:D:))
.

SkIDiver ::

cifre operaterjev.

blue96 ::

ce ste opazili je sobota. mhm, dons pa k zegnju ane? just joke, ampak jest grem gledat tv...
.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Simobil draži kratka sporočila na tuje številke (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Ostale najave
5814913 (11869) St235
»

Nova simobil orto ponudba (strani: 1 2 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
5513449 (9428) ;-)
»

Pošiljanje sms-jev

Oddelek: Mobilne tehnologije
424769 (4102) CaqKa
»

A ma kdo izkušnje s Siemens ST60

Oddelek: Mobilne tehnologije
221845 (1588) boogoo
»

pošiljanje logo na nokio

Oddelek: Loža
131032 (861) whatson

Več podobnih tem