Forum » Programska oprema » Smart SMS
Smart SMS
SkIDiver ::
Ne vem zakaj, ampak men stvar ne dela. Vse nastavitve mam pravilne in pošilja mi pol pa sam naenkrat neha pošilat.
alien-w ::
Kaj ti pa napiše? A imas slucajno ti cifro 040312xxx, ce imas to ti,se ti oproščam, ker ti nisem poslal, toda izgubil sem zadnje tri tvoje cifre. Ce pa to nisi ti, mi pa povej, kaj ti spodaj napise in kaksno linijo imas ter katero verzijo programa.
MULC, to sem ti ze enkrat povedu... (se mi zdi)...drgac si pa potegn dol 3.5verzijo, pa preberi faq pod issue, ce ti ne najde COMporta in si DLjej en proggi, k mas link zanjga tam, pa ob instalaciji nastavi namesro na x.75
abcde7 ::
<<<<<<<
Capitanoss: a ti imas cifro 040312xxx? hmmm...cudno...katerega sem ti pa poslal? Potem sem pa od nekoga druzga tut zgubu cifro. No, ce se komu dela probleme, naj mi javi, pa bomo zrihtal.
moby-dick ::
Yo..k ste glih pr Smart SMS-u.. a ma kdo registriranga? pa recimo kater crack je uporabil za let's see...3.5 ver. ?
Tnx for help..mybe i'll learn something new
Tnx for help..mybe i'll learn something new
Hear me out...
np moja cifra je 041881xxx tko da ni nobene panike. Mam pa isdn tko da cist nč ne dela. Bom pogledu tista navodila. Aja kje se dobi kšno bolšo verzijo.
Ne, zaenkrat je najnovejsa verzija 3,5 (je tudi na slo-techu). Preberi navodila! Tm vse pise, tut kaj narest, ce ne dela.
Če se ob tla vržem mi ne dela. Dejte mi povedat kake nastavitve morjo bit. Čene pa bom vrgu vse skup čez okn. Mam pa isdn linijo.
b4d ::
Crkevam!!!!!!
1. Kako se imenuje tisti emulator al kaj je več, ki ga mi ISDn-jevci moramo downloadati?
2. Enega sem snel s cfos-a, pa ga noče inštalirat.
3. Prosim dajte mi odgovor, ker če ne bo rekord pri delux ski jumpu imel moj računalnik, ko bo z balkona letel. Da ne bo napake bo tudi 3310 nokia letela!!!!!
HELP!!!!!!!!NOW!!!!!!!!
1. Kako se imenuje tisti emulator al kaj je več, ki ga mi ISDn-jevci moramo downloadati?
2. Enega sem snel s cfos-a, pa ga noče inštalirat.
3. Prosim dajte mi odgovor, ker če ne bo rekord pri delux ski jumpu imel moj računalnik, ko bo z balkona letel. Da ne bo napake bo tudi 3310 nokia letela!!!!!
HELP!!!!!!!!NOW!!!!!!!!
b4d.sablun.org
ce ti dela bret cfosa, pol je ql, ce ti pa ne, pol ga pa DLjej tu: http://www.cfos.de/
Instaliraj ga (to NI tezko), potem pa nastavi tm k prej pise x.25 v x.75 Ni problema!
Instaliraj ga (to NI tezko), potem pa nastavi tm k prej pise x.25 v x.75 Ni problema!
Dealer: finta je samo v tem, da ti najde pravi port. Ko ga najde, pa uporabljas program normalno naprej kot je opisano v navodilih.
Flashar ::
Lahko pa probaš tudi Nok Commander v3.3
Dobiš ga pa TUKAJ
Dobiš ga pa TUKAJ
Flashar
http://sandi.g-kabel.si
http://sandi.g-kabel.si
Uibr. Čist sm obupu nad tem programom. Bom zam zažgal comp. Zakaj za boga ne dela, če je vse nastavln. Se kdo s kakimi vudu lutkami igra al kaj?
hja, folk, ne morm pomagat,ce ne daste problema! "ne dela" ni zadost.prosim mal bl obsirno.
prvo mi povejte kje ste crack staknil za crackat program pol bom pa naprej rihtu.
Neki bo odnehalu, al bo program delu al bom pa jz crknu.
Neki bo odnehalu, al bo program delu al bom pa jz crknu.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | radeon 4870 & corsair 520W modularOddelek: Pomoč in nasveti | 1574 (1190) | OZZY |
» | overclokanje celeronaOddelek: Navijanje | 934 (760) | alien-w |
» | Kako overlockati P2-233Oddelek: Navijanje | 847 (714) | `ripper` |
» | SMART-SMSOddelek: Programska oprema | 1179 (1045) | blue96 |
» | Članek o GSMihOddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 2061 (2061) | Boeing |