Forum » Igre » Zakaj:(((
Zakaj:(((
jRk0 ::
Lep pozdrav,
pred kratkim sem dobil black and white in sem se je zelo veselil. Cd v računalo, instaliram, zaženem...črni zaslon, samo miška bela se je vidla in premikala se je lahko. Zakaj noče delat? Če mogoče kdo ve.
d700@750
v3 3k
128mb 133 rama
pred kratkim sem dobil black and white in sem se je zelo veselil. Cd v računalo, instaliram, zaženem...črni zaslon, samo miška bela se je vidla in premikala se je lahko. Zakaj noče delat? Če mogoče kdo ve.
d700@750
v3 3k
128mb 133 rama
You fuck up once, you loose two teeth.
tejo ::
Mogoče je, da imaš kakšne stare gonilnike ali pa star DirectX, ampak to je malo verjetno. Preveri pa vseeno.
BigFoot ::
ok, no, men je to naredilo ko nisem imel CDja v CD pogonu. mi tud nobenga sporočila ni napisalo. pol sm lepo B&W killov, pa dal CD notr, pognal in je lepo delalo. moj nasvet, če maš več CD pogonov (al pa CD-RW, DVD) probi dat CD še v ostale pogone.
luni ::
ne, jaz mam pirata pa lepo dela...
samo so pa znane tezave B&Wja z voodoo karticami... jebesh zastarela tehnologija pac... tudi ce imas win2k zadevo poganjaj kot admin, ker drugace ne dela
samo so pa znane tezave B&Wja z voodoo karticami... jebesh zastarela tehnologija pac... tudi ce imas win2k zadevo poganjaj kot admin, ker drugace ne dela
Artificial Intelligentia
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | best CD/DVD/BD cloning tool win10Oddelek: Pomoč in nasveti | 3045 (2027) | Ijus |
» | Nostalgija v računalništvu (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 14069 (7801) | harmony |
» | Bootanje s Cd PogonaOddelek: Pomoč in nasveti | 764 (680) | bleh |
» | DVD in pekač vsako posebej ali combo enota?Oddelek: Strojna oprema | 1389 (1202) | JOKER |
» | kako to nardim z "imageom"...Oddelek: Igre | 1320 (1159) | pivmik |