Forum » Igre » kako to nardim z "imageom"...
kako to nardim z "imageom"...
BaRtMaN ::
WinISO ti to naredi. Naredi ti eno datoteko (.iso), ki jo lahko tudi urejaš (dodajaš/brišeš datoteke in mape). Potem to sliko CDja mountaš (ne najdem ustreznega slovenskega izraza) z Daemon Tools, ki ti omogoča simuliranje CD pogonov.
BaRtMaN ::
Hm... Bolje kot nič že.
Sicer pa lahko sliko, djborut, nardiš tud s CloneCDjem ali Nerotom oz. s skoraj vsakim programom za peko CDjev.
Sicer pa lahko sliko, djborut, nardiš tud s CloneCDjem ali Nerotom oz. s skoraj vsakim programom za peko CDjev.
Predator ::
ok jaz za to uporabljam DaemonTools-e in CloneCD; narediš image cd-ja na disk potem pa desni click na tray ikono od deamontoolsoc -> virtual cdrom/dvd-rom -> mount image -> in pokažeš pot do imaga ki bi ga rad mountal ( iso, cloneimage... ); seveda image tudi ustrezno lahko/hitro tudi menjaš
samo en problem ki mi je že velikokrat pritisk dvignil sploh ker so to delali originali za katere sem dajal po 8-12k; če ti instaliraš recimo freespace2 ( 3cd-ji ) z f: ( glavni cdrom ) in potem mountaš igralni cd pod h: ( deamontoolsi ) igra ne bo delala ker hoče met cd v f:
dobiš pirata za 300sit pa instaliras pa dela
tako da instaliraj z imagov z diska; pa še en nasvet, če ima igra samo en cd ne uporabljat max installa, daj minimum, tako ali tako se vse file bere iz diska :)
samo en problem ki mi je že velikokrat pritisk dvignil sploh ker so to delali originali za katere sem dajal po 8-12k; če ti instaliraš recimo freespace2 ( 3cd-ji ) z f: ( glavni cdrom ) in potem mountaš igralni cd pod h: ( deamontoolsi ) igra ne bo delala ker hoče met cd v f:
dobiš pirata za 300sit pa instaliras pa dela
tako da instaliraj z imagov z diska; pa še en nasvet, če ima igra samo en cd ne uporabljat max installa, daj minimum, tako ali tako se vse file bere iz diska :)
pivmik ::
Samo neki:
V novi verziji Deamon-Tools lahko ssamo klikneš z desnim gumbom na datoteko *.iso, *.ccd, *.cue in klikneš Mount pa je zadeva narejena.
samo tolko za informacijo
V novi verziji Deamon-Tools lahko ssamo klikneš z desnim gumbom na datoteko *.iso, *.ccd, *.cue in klikneš Mount pa je zadeva narejena.
samo tolko za informacijo
LP, Gregor GRE^
borut-t ::
ej fantje, neki ne štima.......
jst sm naredu image z Nerotom in je file v oblike .nrg in ga Deamon ne prepoznajo, tako da ne morem nč.....
kaj čem pol kšn drug program(clonecd) dobit....
lp
jst sm naredu image z Nerotom in je file v oblike .nrg in ga Deamon ne prepoznajo, tako da ne morem nč.....
kaj čem pol kšn drug program(clonecd) dobit....
lp
bastadu ::
Z Daemon-Toolsi se da čisto lepo mountat *.nrg fajle od Nerota, samo daš tam spodaj All Files (*.*)...
borut-t ::
ampak mi še zmerej napiše, da ta datoteka ne obstaja al neki tazga, uglavnem ne more jo zloudat.....
lp
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | daemon toolsOddelek: Pomoč in nasveti | 1694 (1403) | MrStein |
» | Program za odpiranje BIN filov?Oddelek: Programska oprema | 2455 (2320) | MasterMind |
» | *.bin , *.cue....kaj storitiOddelek: Programska oprema | 3957 (2974) | Soni |
» | Kako odpreti tele neznane fajle?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1702 (1451) | gumby |
» | Neenakomeren pretok podatkov v CloneCDju :(Oddelek: Pomoč in nasveti | 1736 (1370) | AnWar |