Forum » Zvok in slika » samsung 959nf
samsung 959nf
mi_c_ho ::
Tri dni mam ta monitor in na vsake tolk časa slika kar mal požmrkne. Zdej me pa zanima, če ma še kakšen podobne peobleme? A je mogoče kriva grafična (GF2 MX400) al pa to da mam kišto pa stolp čist zravn ? Resolucijo mam pa na 1152x864 100Hz
- spremenilo: mi_c_ho ()
ali3n ::
Nekaj uporabnikov je imelo podobne probleme - očitno je prišla slaba serija...
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
mrTwelveTrees ::
jaz mam 757 nf - men pa je naredu dve črti NAVPIČNO na sredini ekrana, jutri nesem nazaj - bom zahteval denar
kuglvinkl ::
Madona, pa ta pošiljka bi moral ostat v laboratoriju in romat na smetišče, ne pa v prodajo.
Your focus determines your reallity
krucymucy ::
navpicno? hm ... ocitno je res padla kvaliteta, ali pa si mislijo "eh za balkan je dobr"
totek24 ::
Sem ze povedal v eni drugi temi, da je ta nova serija NFjev zanic!!! Najbolsi nakup CRT od samsunga je zdaj 957MB.
Če kdo kaj rabi: http://www.bolha.com/index.php/ukaz/show/kat/-4/userid/totek
jah... moj je tud star 3 dni...
- brni ko je v stand-by
- tako kot dve vzporedne črte vodoravno - kar je ok - > mam pa še eno navpično !!! na sredini ekrana
jurt ga nesem nazaj al ga bojo pa v glavo dobil...
- brni ko je v stand-by
- tako kot dve vzporedne črte vodoravno - kar je ok - > mam pa še eno navpično !!! na sredini ekrana
jurt ga nesem nazaj al ga bojo pa v glavo dobil...
Slika na 959nf se mi na vsake tolk časa mal pobliska ampak glih tok, da se opaz. A je mogoče kriva grafična?
jk ::
Ni kriva grafična ampak monitor! Ti pa si 7 primer za katerega sem slišal da ima ta problem. Aja pa jaz mam tud bliskajočega 959nf.
A si ga že kej reklamiral? Ker na vem, ali naj ga pošlem nazaj na mimovrste.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: mi_c_ho ()
mi_c_ho : tudi moj se je VČASIh pobliskal - zgubil sliko
NESI NAZAJ !
jaz sem ze in dobil nazaj denar...
NESI NAZAJ !
jaz sem ze in dobil nazaj denar...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kupujem nov 19" CRT monitor (visji razred) - potrebujem vasa priporocilaOddelek: Kaj kupiti | 2566 (1865) | glinik |
» | samsung 959nfOddelek: Kaj kupiti | 1763 (1211) | ali3n |
» | Utripanje monitorja Samsung 959NF (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 4148 (3100) | mato22 |
» | kakšna resolucija in razdalja 19" monitorjaOddelek: Pomoč in nasveti | 2372 (1777) | Nutcracker |
» | Vprašanje za monitor experteOddelek: Pomoč in nasveti | 1929 (1463) | Muflon1 |