Forum » Programska oprema » bnc
bnc
RILey ::
lep pozrav!
Mene pa zanima kako bi si postavil BNC na svoji mašni ?Kje dibim box itd!Za odgovor se že vnaprej zahvaljujem
Mene pa zanima kako bi si postavil BNC na svoji mašni ?Kje dibim box itd!Za odgovor se že vnaprej zahvaljujem
OrkAA ::
emm...box nej bi bla tvoja mašina
Če maš windowse je inštalacija preprosta. Malo pobrskaj po googlu!
Če maš pa linux si pa preberi tale članek: link
Če maš windowse je inštalacija preprosta. Malo pobrskaj po googlu!
Če maš pa linux si pa preberi tale članek: link
BigWhale ::
Ce bi rad imel BNC moras imeti ustrezno mrezno kartico. Ponavadi je 3C509 kar primerna zadeva. Potem moras pa se ustrezno kablovje nabavit.
OrkAA zanima me kaj moram jaz na goolu sploh iskat da bom lahko meu box?moj e-mail : dozimir@yahoo.com
MRtwister to že vem !Sam mene zanima kje bi dubu vso inštalacijo za to !ker je reku da je to čist simpl
largie ::
če bi rad to počel na windowsih, tukaj dol potegni že skompajlan psybnc, in natančno beri navodila.
kaj pa lahko ukrenem v zvezi ip št.?ker jaz mam statično pa se mi spreminja vsakič ko se povežem!Ali bi mogel dobiti dinamčn ip št. ali je ta vredu?
largie še nekaj ne!kaj nj jst na tisti strani sploh delam k ni gor nč novga!a morm kj downlovdad al kaj?
perci ::
ker jaz mam statično pa se mi spreminja vsakič ko se povežem
Ja kaj zdej? Maš statičen IP al se ti spreminja? Odločt se bo treba.
ja jst mam ip št. ki se spreminja ko se povežem!a ma kdo še kkšno idejo v zvezi bnc-ji pa eggdropi!kako bi postavil to na svoj comp?
Predator ::
downloadaš, odzipaš/odraraš, prebereš readme, editaš config, poženeš; druge opcije nimaš .
Building a better mousetrap merely results in smarter mice.
Hypno ::
Predvidevam, da bo "editaš config" kr mal kompliciran glede na to, da ne ve kaj je box
Great are mysteries of the mind ...
Packač ::
Ej folk no, zdej pa to res presega vse meje dobrega okusa .
Za bnc ne rabš delat nobenga tunela (to pride v poštev pri IPv6).
http://www.psychoid.net/psyBNC2.3.1.tar...
tar -zxvf psyBNC2.3.1.tar.gz
cd psyBNC2.3.1
./configure (--help)
make menuconfig
make
+uredi config
Za bnc ne rabš delat nobenga tunela (to pride v poštev pri IPv6).
http://www.psychoid.net/psyBNC2.3.1.tar...
tar -zxvf psyBNC2.3.1.tar.gz
cd psyBNC2.3.1
./configure (--help)
make menuconfig
make
+uredi config
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | clarkconnect rabim poomoč pri inštaliranju! (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Operacijski sistemi | 16662 (8201) | Gapi |
» | irc,timer in bnc ...Oddelek: Omrežja in internet | 1173 (1032) | Kami |
» | psybnc ipv6 linuxOddelek: Programska oprema | 1225 (1122) | haha |
» | Problemi s compilanjem v Linux Slackware 9.1Oddelek: Operacijski sistemi | 1910 (1629) | Vesoljc |
» | SLO ircNET serverji?! (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 6181 (5560) | volkec |