Forum » Omrežja in internet » Kredibilne računalniške strani
Kredibilne računalniške strani
BaRtMaN ::
Ker je internet tako obsežen, ima dandanes že skoraj vsakdo priložnost napisati kakšno stvar in jo z lahkoto objaviti. Firme se zavedajo potenciala oglaševanja 'med vrsticami', česar posledica je nagnjenost kakšne web strani k poveličevanju te firme. Če komu še vedno ni jasno, o čem govorim, naj omenim domnevno povezavo Tom's Hardware in Intel-a ter skoraj-trač The Inquirer-ja.
Glede na moje izkušnje sta kredibilni strani X-Bit Labs in pa AnandTech. Zdej pa še vi kakšno dopišite.
Glede na moje izkušnje sta kredibilni strani X-Bit Labs in pa AnandTech. Zdej pa še vi kakšno dopišite.
- spremenil: BaRtMaN ()
root987 ::
Ko jih naredijo (kar je sicer zadnje čase zelo redko) , Slo-Tech. Kolikor je meni poznano se še ni kdo pritoževal nad slo-techovimi testi.
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell
--- George Orwell
Poldi112 ::
Jaz nimam obcutka da so na Tomshardware bolj Intel-u naklonjeni. Pa sem jaz bolj AMD-ju, tako da bi verjeto to opazil. The Inquirer ima res dosti traca, a dostikrat dobre novice. Na The Register me moti ker jih tako blazno raztegnejo, da se mi vedno niti ne da brati. Ostale, ki jih berem, so pa se Chip Architect (bolj redko objavljajo kaj), Xbitlabs, Anandtech.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vse NVidiine kartice iz G84/86 serije so menda pokvarjene (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Grafične kartice | 18239 (7717) | root987 |
» | AMD izdal nova procesorjaOddelek: Novice / Procesorji | 6278 (3877) | huelz |
» | AMD izziva - Intel se umikaOddelek: Novice / Procesorji | 4195 (2961) | Zheegec |
» | Intel Prescott, Socket T (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 7004 (4836) | Zheegec |
» | Centrino na osebnih računalnikih?Oddelek: Novice / Procesorji | 2617 (2617) | darkolord |