Forum » Omrežja in internet » PPP Internet Connection in ICQ
PPP Internet Connection in ICQ
Business ::
PPP Internet Connection
Mi lahko kdo pove kaj to pomeni. Prosim! To naj bi potreboval za ICQ PC to PC call.
Imam težavo pri ICQ. A ga kdo uporablja? Zakaj se ne morem s kolegom pogovarjat prek ICQ PC to PC call audio. Vedno prekine povezavo in se ne slišima, medtem ko to v windows messengerju špila? Ima kdo idejo kaj je narobe. Pomagajte mi prosim. HVALA!
LP
Business
Mi lahko kdo pove kaj to pomeni. Prosim! To naj bi potreboval za ICQ PC to PC call.
Imam težavo pri ICQ. A ga kdo uporablja? Zakaj se ne morem s kolegom pogovarjat prek ICQ PC to PC call audio. Vedno prekine povezavo in se ne slišima, medtem ko to v windows messengerju špila? Ima kdo idejo kaj je narobe. Pomagajte mi prosim. HVALA!
LP
Business
- premaknil iz Pomoč in nasveti: ToniT ()
PhotoBlaz ::
men tud v ICQ-ju nikol ne dela,..MSN pa odlicno,.....to pa pomeni, da bo treba na MSN šaltat :-)
cau
cau
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ali je možen sistem klicanja v gsm preko wifi na pda-jih?Oddelek: Mobilne tehnologije | 3340 (3132) | Ursus |
» | Microsoft in Yahoo sklenila IM partnerstvo (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 8795 (7529) | ahac |
» | Net MeetingOddelek: Programska oprema | 1636 (1356) | Cowboy6 |
» | P2P telefoniranje po InternetOddelek: Omrežja in internet | 1533 (1164) | ferjan |
» | Talk over PCOddelek: Pomoč in nasveti | 1048 (832) | mirage |