Forum » Kaj kupiti » Pci mrežna wireless
Pci mrežna wireless
jcj ::
Ali mi lahko prosim svetjete če se splača kupiti kartico: http://www.nakupi.net/product.php?&prod...
Ne vem kaj je to da piše half duplex. ali so vse wireless half duplex. Kako je z navadnimi mrežnimi karticami. (na notebooku imam b protokol wirelessa tako da je max 11mbit)
LP
jcj
hvala
Ne vem kaj je to da piše half duplex. ali so vse wireless half duplex. Kako je z navadnimi mrežnimi karticami. (na notebooku imam b protokol wirelessa tako da je max 11mbit)
LP
jcj
hvala
- premaknilo iz Strojna oprema: bastadu ()
pujsek_ ::
Hoh, kriza to, taksnih slabih zadevscin se integriranih na plate vec ne dobis!!!
Ce hoces imet internet na prenusniku mores kupit ap ali pa ruter ne bo slo kr z kartico!
Ce hoces imet internet na prenusniku mores kupit ap ali pa ruter ne bo slo kr z kartico!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows 7 - počasno prenašanje datotek preko homegroupaOddelek: Operacijski sistemi | 1388 (1253) | Hexx |
» | mrežna kartica - povezavaOddelek: Pomoč in nasveti | 1114 (1008) | Bananajoe |
» | Gigabitna mrežna povezavaOddelek: Omrežja in internet | 4137 (2554) | Spc |
» | problem pri crossover povezavi dveh računalnikovOddelek: Omrežja in internet | 1866 (1660) | pirx |
» | trije računalniki v ADSL omrežju in packetloss !!! Pomoč prosim!Oddelek: Omrežja in internet | 1855 (1671) | Matek |