Forum » Pomoč in nasveti » mrežna kartica - povezava
mrežna kartica - povezava
Bananajoe ::
imam problem s povezavo za na internet. ko vtaknem mrežni kabel v kartico se mi noče povezati na internet, piše da je povezava omejena in seveda ne dela. wireless dela normalno. ko vtaknem ta isti mrežni kabel v drug računalnik se poveže v sekundi in internet dela normalno. probal sem že odstraniti gonilnik mrežne kartice in še enkrat inštalirati in isto. sem za routerjem in imam narejeno da se mi router z uporabniškim imenom poveže na internet tako da na rač. ne rabim delati nobenih novih povezav. do pred nekaj dni mi je na prvem rač. delal internet normalno preko mrežnega kabla, zdaj pa bi prosil vas za pomoč če mogoče veste kje tiči vzrok za neuspelo povezovanje interneta preko mrežnega kabla. hvala za pomoč
zanimivo, nimam sploh advanced zavihka pod mrežno kartico tako da ne morem nastaviti hitrost mrežne???
toxius ::
izklopi NOD32 ampak vse servise.... ALi pa če imaš AVASTA, tega k*** sem videl isto početi...
nekako sem nastavil na 10 half duplex in se je povezavo nekako povezala, vendar dela zelo zelo zelo zelo počasi, včasih strani sploh ne odpre, in dostikrat javlja omrežni kabel izključen potem pa je spet povezan ... imam tudi avg in sem ga izklopil - nevem če je kaj pomagalo. ko nastavim link speed mrežne na avtomatsko 100 full duplex mi sploh ne javi da je mrežni kabel vključen. ali je možno da so kakšni servisi ki blokirajo lan povezavo oz. virusi, zdaj pregledujem z avg-jem vendar mi je najdlo samo tracking cookie.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | mrezna karticaOddelek: Pomoč in nasveti | 1013 (355) | Machete |
» | HP NX 6820S in Windows XPOddelek: Strojna oprema | 2199 (999) | Bananajoe |
» | Omrežni kabel je izključenOddelek: Strojna oprema | 1733 (1404) | matej_jack |
» | Omejena povezava - kabelski internetOddelek: Pomoč in nasveti | 1432 (1248) | blackbfm |
» | nForce Networking Controller in modem se ne povežetaOddelek: Pomoč in nasveti | 994 (913) | wahab |