Forum » Navijanje » Katera plata je boljša za navijanje
Katera plata je boljša za navijanje
gabl136 ::
Izbiram med Abit NF7, NF7-S, NF7-SL, A7N, Epox 8RDA, 8RDA+, 8RDA3+...??
Naštel sem le te, ker se mi zdi, da so med najboljšimi. Če veste še za katero, ki bi jo uvrstili mednje napišite.
Hvala!
Naštel sem le te, ker se mi zdi, da so med najboljšimi. Če veste še za katero, ki bi jo uvrstili mednje napišite.
Hvala!
boštjan ::
probaj z nf7-s,samo tukaj boš naletel na poblem množilnika 10,če še maš oklenjen proc,al pa probaj z AN7
gabl136 ::
Ne razumem??
Če imam odklenjen CPU bom imel probleme z 10,5??
Zakaj pa ravno 10,5??
Si katero od teh dveh plat probal??
Če imam odklenjen CPU bom imel probleme z 10,5??
Zakaj pa ravno 10,5??
Si katero od teh dveh plat probal??
kot veš so vsi novejši AMD proci zaklenjeni,vsaj tisti na baton jedru.no jaz mam še odklenjega in mi na nf7-s množilnik 10 in 10,5 ne dela.214X11 lahko bootam,214X10 pa vidim samo črnino.
mam zadnji bios gor,pa nič ne pomaga.edino ,če daš prvi bios gor,samo ga ne boš kar tako dobil gor,ker je neka zaščita.razen če bi uporabo modan prvi bios,te bi mogoče šlo.
ne bit tak optimist,zadnji bios za nf7-s je katastrofa,zato raje modanega zadnjega uporabljam
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izvenserijski BIOSi za Abit NF7-S v2.0!! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Navijanje | 9177 (5520) | Alexius Heristalski |
» | Navijanje barton 2500 problemi (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 4557 (3583) | s5cougar |
» | SATA disk-"ovira pri navijanju"???Oddelek: Navijanje | 735 (650) | Caligula |
» | Katera plata?Oddelek: Kaj kupiti | 1130 (963) | boštjan |
» | nf7-s biosOddelek: Pomoč in nasveti | 1697 (1333) | MrGTO |