Forum » Navijanje » Ko sem navil računalnik mi je pri shut downu crknil cel PC, Drugi dan delal spet kot da nič ni bilo???
Ko sem navil računalnik mi je pri shut downu crknil cel PC, Drugi dan delal spet kot da nič ni bilo???
Timion ::
Včeraj sem navil navil računalnik iz 1800 MHz na 2000 MHz. Upošteval sem (nastavil) množilnik, voltaže, FSB, Timinge. Nato sem resetiral računalnik in vse je delalo še normalno. Nato sem testiral na Prime 95 (2h) in vse je delalo normalno. nato sem še zagnal 3Dmark in vse je bilo OK. Na koncu pA SEM UGASNIL računalnik in ko sem ga hotel čes par minut spet prižgat je gorela lučka za disk vse ostalo pa je bilo mrtvo. (disk ni delal samo lučka je gorela). Računalnik ni dal od sebe nč. Poiskusil sem resetirat bios in nič. Vse komponente sem izklopil iz računalnika in spet priklopil in nič. (Poiskulsil sem vse mogoče in ni bilo življenja v PC). Na koncu sem obupal in šel spat. Zjutraj sem za vsak slučaj piskusil prižgati računalnik in vse je delalo normalno kot da nič ni bilo! Prosim za nasvet ali kako idejo? Ali je OP ASUS A7N8X - Deluxe sploh primerna za navijanje? (Bios sem update-al).
AMD 2200+@1800 MHz, FX 5900, ASUS A7N8X-Deluxe, HyperX 512 MB 3000, WD 120 GB
Vesoljc ::
bios je hecna zadeva... včasih rabi kako urco ali več, da se resetira... je tud že meni par živcev pojedel :)
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...
Spajky ::
To se je dogajalo tudi meni, ko sem experimentiral in fural proc brez venta; plata ti ne pusti bootat, dokler se ne shladi; nič posebnega ...
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Utripajoča lučka na monitorjuOddelek: Pomoč in nasveti | 2648 (2194) | black soul |
» | navijal sem intel quad core q9300 2.5mhz in računalnik se ne prižge večOddelek: Navijanje | 2759 (2049) | SATI |
» | Problem z nastavitvijo windowsovOddelek: Pomoč in nasveti | 1467 (1232) | Murcy |
» | plata ali procesor ??Oddelek: Strojna oprema | 1790 (1426) | Pyr0Beast |
» | tezave pri menjavanju procesorjaOddelek: Strojna oprema | 1333 (993) | SSH |