Forum » Kaj kupiti » kva priporocate?
kva priporocate?
Pretorijanec ::
Kva priporocate? Mam P3 550 Slot 1. Mam kr eno osnouno plato in bi kupu novo. Kera bi bla najbolsa? Fajn bi blo ce ma se extra attachment za temperature probe. Pa kero graficno kartico se priporocate. Use skupi ne sme stat cez 100k SIT!
miranpozar ::
Plato, kot je rekel alien, pa se enega GeForce2MX. Oboje skupaj bi bilo priblizno 70.000 SIT.
Miran Požar, Portorož, www.miranpozar.com
Ok! Thx! Jz ze mam ATI RAGE FURY MAXX 64MB. A ne, da se mi ga splacat menat iz GeForce2MX? Pomoje se mi. Al ne? A morm kupt nou ram za osnouno plato? Sklepam, da tece na 133 MhZ.
TESKAn ::
Ne splača menjat MAXX - a za MX - a, vsaj zdej še ne. RAM ti laufa tok hitro, kot je zunanja frekvenca procesorja.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
Kva pa je pol point tega, da majo en RAM-i 133 MHz drugi pa 100 MHz? K moj k ga bom iz ta stare plate uzeu ma 100 MHz pa je 168 pinski. Pol bo sou u `ta novo` plato? Kero graficno pa se mi zdej najbol splaca kupt? Za kolk bi pa lahk prodou MAXX-a?
Kva je bols? Blue Orb al Copper Video Heatsink? Kva je bols? Golden Orb al Vantec P3-5030 PIII Cooler?
Ram, ki ga imas, gre brez problemov v novo plato. Le, ce bos hotel navijat, bos lahko prisel do tezav (vprasanje, ce bo delal na 133MHz).
Glede graficne kartice... glede na to, da si porabil skoraj pol miljona SIT za original igrice (hihihi), lahko doplacas se razliko med ATijem in GF2MX, ali ne?
Glede graficne kartice... glede na to, da si porabil skoraj pol miljona SIT za original igrice (hihihi), lahko doplacas se razliko med ATijem in GF2MX, ali ne?
Kako to mislis doplacam? Kva use mi priporocate ldje? Jz bi rabu novo osnouno plato. Ok to bo ABIT BE6-II. A ker ve kje u Sloveniji se jo dobi pa kolk kosta? Zdej bom kupu se 128 Mb 133MHz RAM-a. Pol pa se eno qlsko gr. kartico. Kero? Kolk lahk dubim, ce prudam 2x 64 Mb 100MHz SDRAM-a, ATI RAGE FURY MAXX? Pa a bi sploh kdo to kupu?
Ja, to sem mislil... prodas ATIja in dodas se nekaj denarja, pa imas novega GeForca.
Tista plata stane okoli 35.000 SIT. Dobis jo pa v vsaki malo bolj resni racunalniski trgovini. Telefon v roke pa malo klici naokoli za bolj konkretne podatke!
Tista plata stane okoli 35.000 SIT. Dobis jo pa v vsaki malo bolj resni racunalniski trgovini. Telefon v roke pa malo klici naokoli za bolj konkretne podatke!
Stekam.
Kje pa lahk prudam svojga MAXX-a? Pa kolk lahk dubim zanga? Ker GeForce pa nej kupm???
Kje pa lahk prudam svojga MAXX-a? Pa kolk lahk dubim zanga? Ker GeForce pa nej kupm???
ABX ::
Ma zakaj danes kupovat plate na BX chipsetu?????
To je že staro 2 leti ali več. Osebno imam BX chipset samo ne vidim razloga za ga danes priporočat.
Če hočes Intela potem kupi 815 (Asus Cusl2) ali malo bol poceni in slabšo varjanto Via Apollo pro 133 (Asus itak).
Če pa kupuješ vse novo pa pejdi na AMD.
To je že staro 2 leti ali več. Osebno imam BX chipset samo ne vidim razloga za ga danes priporočat.
Če hočes Intela potem kupi 815 (Asus Cusl2) ali malo bol poceni in slabšo varjanto Via Apollo pro 133 (Asus itak).
Če pa kupuješ vse novo pa pejdi na AMD.
Ne, ne kupujm na novo. Zdej bom sam `zafliku` za en let k pol bom pa kupu en super comp.
FireSnake ::
Zdej pa ne vem a se delas norega al si res!
Kaj bos fliku za en let? Pol je bols da prisparas kes pa pol bolj orenk kupis.
Tist tvoj Ati pa tut ni tak podn da bi ga moral na vrat na nos prodat.
Kaj bos fliku za en let? Pol je bols da prisparas kes pa pol bolj orenk kupis.
Tist tvoj Ati pa tut ni tak podn da bi ga moral na vrat na nos prodat.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si
Kero osnouno plato mi pa priporocate k nima temp prkljucka. Torej kero osnouno plato mi priporocate za Slot 1 proc?
Predator ::
čeprav bx čipovje rula se mu čas že izteka, tolk da jaz osebno bi ti priporoču da si kupiš i815 plato in sicer ABIT SH6 ko pride v slovenijo; mislm da bo to edina slot1 i815 plata;
Building a better mousetrap merely results in smarter mice.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Abit BE6II (HPT366) in IBM DTLAOddelek: Pomoč in nasveti | 1805 (1591) | bastadu |
» | Compjuter se noce przgat!Oddelek: Pomoč in nasveti | 961 (879) | PeTe13 |
» | Stavka RacunalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 1919 (1636) | Trdi |
» | Par vprašanj...Oddelek: Pomoč in nasveti | 1017 (859) | miranpozar |
» | Lamer rab pumoc!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1793 (1551) | luni |