Forum » Kaj kupiti » Kateri DVD mediji - kvaliteta zapisa
Kateri DVD mediji - kvaliteta zapisa
Raw ::
Tema govori predvsem o kvaliteti zapisa razlicnih medijev, kje se le-ti dobijo in po kaksni ceni.
Sicer je na nekaterih forumih ze ogromno govora o tem, toda Janeza slovenca, pac bolj zanima kaj vse se da dobiti v nasi kokoski in bliznji okolici.
Prilagam nekaj mojih testov (KProbe, LiteOn 811S):
Tukaj dobite lepo napisana navodila - kako uprabljati/interptirati KProbe. Ta program je le za LiteOne, naj kdo se kaksen drug program predlaga.
ps: Tisti Sonyjev DVD mi je ful vsec, ma jih ni nikjer vec za dobit. Ima kdo kaksen info?
.raw
Sicer je na nekaterih forumih ze ogromno govora o tem, toda Janeza slovenca, pac bolj zanima kaj vse se da dobiti v nasi kokoski in bliznji okolici.
Prilagam nekaj mojih testov (KProbe, LiteOn 811S):
Tukaj dobite lepo napisana navodila - kako uprabljati/interptirati KProbe. Ta program je le za LiteOne, naj kdo se kaksen drug program predlaga.
ps: Tisti Sonyjev DVD mi je ful vsec, ma jih ni nikjer vec za dobit. Ima kdo kaksen info?
.raw
Dr_M ::
test dvd+r medija, ki je prilozen liteonu 411S.
zapecen je biu na 411S modan na 811S pri 8x hitrosti, firmware HS0K, trajanje zapisovanja 9 min 18 sec.
ksni testi se sledijo...ko dobim se medije ki se jih da zapect z 8x.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DVD pekač (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 8035 (5618) | AtaStrumf |
» | Liteon DVD-R kaj prida? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Kaj kupiti | 21272 (12788) | svejk |
» | DVD-R mediji, njihova kvaliteta z NEC 2500a in TEAC DV-W50D (strani: 1 2 3 )Oddelek: Strojna oprema | 10423 (7576) | reber |
» | Lastniki NEC 2500A DVD+-RW izkušnje prosim (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 6471 (5087) | pingo76 |
» | DVD pekač Pioneer 107/A07Oddelek: Kaj kupiti | 2562 (1906) | boštjan |