Forum » Pomoč in nasveti » Pomoč za CD-R Plextor PX-W8432TA
Pomoč za CD-R Plextor PX-W8432TA
tolat ::
Imam hud problem. Uporabljam Winoncd 3.7 in pri copy CD 1:1 mi uniči vsak cd. javi napako da prepočasi dobiva podatke iz cd-roma. To se dogaja ne glede kaj snemam muzko ali program. CD-R/RW in cd imam na sekundarnem konektorju Imam cd Mitsumi 32x pa sem ga zamenjal za Teac 32x pa nič bolje. Kaj mi je storiti?
miranpozar ::
1. poglej v device manager, ce imas vklopljen DMA za obe napravi
2. probaj snemat z nizjo hitrostjo
3. (ta je sigurna) naredi image original CDja na disk in potem snemaj ta image na CDR
Miran Požar, Portorož, www.miranpozar.com
2. probaj snemat z nizjo hitrostjo
3. (ta je sigurna) naredi image original CDja na disk in potem snemaj ta image na CDR
Miran Požar, Portorož, www.miranpozar.com
TiMe25 ::
Obe napravi ne smes imeti na istem kablu !!! daj CD-Rom na Primary Slave in CD-R/W na Secondary Master
TiMe it's always on my side !
hanuman ::
Imam isti pekac in isti software. Najverjetneje lahko lahko snemal direct on the fly samo z 2x hitrostjo ker cetudi imas 40x CDROM v vecini primerov zadosca samo za 2x snemanje . Vsekakor je najbolje ce vsebino najprej skopiras na cd in potem zapeces 8x hitrostjo. Pa se kot so pred mano ostali povedali nikakor ne imej na istem kablu oba CD roma
Quake or be Quaked
hanuman ::
ja sej men tut plextor 8x dela na on the fly z 4x samorecimo da pa na 10 CD unicim 2 in to ne zaradi plextorja pac pa zaradi pioneerja dvd115f ki ni sposoben posiljati hitreje podatkov. Kar sem predlagal je ziher varijanta na 2x on the fly 100 od 100 = 100% uspeh
TheJack ::
Izklopi DMA za oba CD-roma in poskusi znova (najbolje na CDRW).
Lp
Lp
Bonis nocet, qui malis parcit.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | CDRW ali COMBO?Oddelek: Kaj kupiti | 1057 (872) | Dušan |
» | BUFFER UNDERRUNOddelek: Pomoč in nasveti | 1530 (1207) | Kriko |
» | Neenakomeren pretok podatkov v CloneCDju :(Oddelek: Pomoč in nasveti | 1737 (1371) | AnWar |
» | snemanje cdjev on-the-flyOddelek: Pomoč in nasveti | 1277 (1117) | Han |
» | Buffer underrun @ 8x rec. speedOddelek: Pomoč in nasveti | 1002 (884) | Han |