» »

razprodaje v avstiji??

razprodaje v avstiji??

misso ::

Mene zanima kdaj so razprodaje oblek in obutve v Avstiji??
kje nakupujete ??? ne mislim računalniških trgovin:D

Hvala

freserovski ::

si že zamudil, v avstriji se je že začelo...vsaj zdi se mi :\
Problemi so, problemi bodo! Kurc jih gleda!!

Redkvica ::

V Avstriji se ponavad že kar po Novem letu začne. Splača se pogledat v C&A v Celovec recimo. Spletno stran imajo sicer zelo ubogo, ampak toliko pa le piše, da vidiš, če je al če ni razprodaja, pa naslove trgovin za celo Avstrijo se tudi da videt. C&A Avstrija

Ko sem bila lani tam po Novem letu, so imeli večino zimske konfekcije po 50% cenah. Jaz parkiram na Bahnhoffstrasse, kjer ni za plačat, pa se sprehodim do trgovine, ki je enih 500m naprej - v strogem centru. Prodajajo srednje kvalitetno robo po sprejemljivih cenah - ceneje kot pri nas. Ni pa tako poceni kakor je poceni lahko roba nižje kakovosti v Italiji, če jo znaš poiskat - jaz je ne znam. Ne jemljejo vseh kartic, zagotovo pa so nazadnje vzeli BA Maestro - uno našo kartico za bankomat.

Če pa si že v Celovcu, pa se splača pogledat še v H&M, ki je par korakov stran. Imajo veliko za mlajšo generacijo.

Ob sobotah je v obeh trgovinah polno Slovencev - še vedno.

V nobenih od teh trgovin pa nimajo čevljev. V Celovcu je sicer veliko trgovin s čevlji, a po izložbah sodeč so dragi - dražji kot pri nas.

Celovec je fajn zato, ker ni potrebno kupiti avstrijske vinjete. Za v Gradec jo je treba imet, če greš po avtocesti.

Zgodovina sprememb…

• spremenila: Redkvica ()

glinik ::

Pač greš po stari cesti do Graza, tako kot mi :)

Lp

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

rač. trgovine v italiji in avstriji

Oddelek: Pomoč in nasveti
71610 (1437) El Nino
»

Trgovina / Avstrija

Oddelek: Kaj kupiti
63447 (3247) Dami