Forum » Zvok in slika » Evolucija iiyame 450pro v 451pro
Evolucija iiyame 450pro v 451pro
gonzales ::
Za vse ljubitelje Iiyame, posebej še tiste, ki imate namen kupiti 19" monitor. Iiyama je že nekaj časa nazaj izdala novo verzijo 450pro z zvočniki, usb, priključkom za slušalke... Naši presvetli prodajalci pa še vedno niso slišali zanjo... Če bom našel linke testov, sledijo kasneje, sicer pa prosim za komentarje, če je kdo monitor že preizkusil.
http://www.gotapex.com/reviews/a902m/in...
http://www.gotapex.com/reviews/a902m/in...
- spremenilo: gonzales ()
pramarko ::
Sicer ne vem, ce je zadeva dejansko dobavljiva, ampak se mi zdi, da sem jo ze zasledil v cenikih (Teal Lasko). Bojda.
Mate ::
Hehe. A se da 450 Upgradeat na 451?
Al pa a uzamejo staro u racun hehe...
Bi rabu tist USB..., pa se zvocnike mogoce
Al pa a uzamejo staro u racun hehe...
Bi rabu tist USB..., pa se zvocnike mogoce
gas24 ::
Nas vrli uvoznik za IIYAMO za Slovenijo se je odlocil da bo dal v prodajo dolocene modele. PRO 452, in pa pro 451 in pa PRO 503 (21")
Veljajo pa akcijske cene za te modele.
Veljajo pa akcijske cene za te modele.
Do letosnjega poletja so bili 3-je uvozniki: Jerovsek, Comtron in pa Perftech.
Sedaj se je pa ACORD-92 ustulu notr in prevzel eskluzivo za IIYAMO za sLOVENIJO in Hrvasko....
Lp
Gas
Sedaj se je pa ACORD-92 ustulu notr in prevzel eskluzivo za IIYAMO za sLOVENIJO in Hrvasko....
Lp
Gas
Ja ne bos verjel, ampak cene so sle v zadnjem casu hudicevo gor,......... tkao da.....
Moje osebno mnenje je tako, da pretiravajo s cenami!
Lp
Gas
Moje osebno mnenje je tako, da pretiravajo s cenami!
Lp
Gas
gonzales ::
Kdo je zdej generalni za IIyamo (acord-92), na njihovem home pagu imajozlo revno zasedbo iiyame, pa nic kaj akcijskih cen. Kje v SLO so najcenejse 19"pro in 22"pro IIyame???
V Avstriji so vsej 35% cenejse, ce svercas...
V Avstriji so vsej 35% cenejse, ce svercas...
Akcijske cene so dobili samo dealarji.............. sam oni pa od te akcije nic nimajo!
Stran od njih je pa ,..........hm.sej se vidi kaksna P
Stran od njih je pa ,..........hm.sej se vidi kaksna P
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Monitor(ja)Oddelek: Kaj kupiti | 985 (926) | huelz |
» | ilyama vs samsungOddelek: Kaj kupiti | 1864 (1456) | koyotee |
» | IIyama, kje kupiti? Ali drug monitorOddelek: Kaj kupiti | 1448 (1217) | Poglavarcek |
» | iiyama visionmaster 450 proOddelek: Zvok in slika | 1740 (1445) | Mate |
» | Kateri monitor je bolj vreden nakupa?Oddelek: Zvok in slika | 1691 (1417) | Phil |