Forum » Programska oprema » Dve vprašanji (PandaAV in SygatePF)...
Dve vprašanji (PandaAV in SygatePF)...
Dr X ::
Pozdravljeni!
Za vas imam dve vprašanji in upam, da mi boste lahko pomagali.
1. Naložen imam Panda Antivirus Platinum 7. Težava pa je v tem, da ko imam omogočenega mi, ko s e-mail serverja downlovdam nove e-mail onemogoči e-mail program takrat, ko bi ta moral dowlovdat kakšen e-mail, ki ima pripeto priponko.
2. Naložen imam Sygate Personal Firewall 5.5. Težava pa je v tem, da ko imam omogočenega ne vidim drugega računalnika na mreži (uporabljam workgrup), prav tako pa on ne vidi mene.
Že vnaprej se vam zahvaljujem za odgovor.
Za vas imam dve vprašanji in upam, da mi boste lahko pomagali.
1. Naložen imam Panda Antivirus Platinum 7. Težava pa je v tem, da ko imam omogočenega mi, ko s e-mail serverja downlovdam nove e-mail onemogoči e-mail program takrat, ko bi ta moral dowlovdat kakšen e-mail, ki ima pripeto priponko.
2. Naložen imam Sygate Personal Firewall 5.5. Težava pa je v tem, da ko imam omogočenega ne vidim drugega računalnika na mreži (uporabljam workgrup), prav tako pa on ne vidi mene.
Že vnaprej se vam zahvaljujem za odgovor.
Nič ni nemogoče.
- premaknil iz Pomoč in nasveti: ToniT ()
Ashrack ::
SYGATE 5.5 sem uporabljal samo 1dan ampak zaradi previsoke porabe CPUja,40-80%, je sel hmalu ven.
Pod option imas nastavitev za enablanje SHARE FILES al neki podobnga...
Pod option imas nastavitev za enablanje SHARE FILES al neki podobnga...
....
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | SSL-VPN split tunnel problemOddelek: Omrežja in internet | 1124 (835) | ufek |
» | Kateri firewall? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Informacijska varnost | 132067 (21554) | Qushaak |
» | Exchange 2010Oddelek: Programska oprema | 1515 (1273) | Mr.B |
» | Zaščita e-mail naslovaOddelek: Izdelava spletišč | 1556 (1170) | darh |
» | Neavtomatska prijavaOddelek: Slo-Tech | 1255 (1096) | Kekec |