Forum » Kaj kupiti » Katero zvočno
Katero zvočno
Kmet ::
Nasvet kaj kupt!
Rabm zvocno kartico za snemanje vokalov. Se najraj bi kupu eno za dva zvocnika (sam baje jih ni oz majo vse vec izhodov za zvocnike)
Razmislam o audigy kartici pa me zanima u cem je razlika med audigy 2 al pa audigy 2 oem al pa audigy 2 retail (men je vse isto-sej se mi zdi da sta dve isti kurac... Oem. Pac)
Ce kdo proda se zanimam
Aja se to... A ni tud ena od teh kartic kao sz al zs pa itd... Pa ima 4. 1 izhode. Kot vids nimam pojma.. Pomagi
Ajde hvala u naprej (ce kdo kej proda kupm. )
[from boštjan:proim,če naslednjič napišeš ustrzen naslov teme]
Rabm zvocno kartico za snemanje vokalov. Se najraj bi kupu eno za dva zvocnika (sam baje jih ni oz majo vse vec izhodov za zvocnike)
Razmislam o audigy kartici pa me zanima u cem je razlika med audigy 2 al pa audigy 2 oem al pa audigy 2 retail (men je vse isto-sej se mi zdi da sta dve isti kurac... Oem. Pac)
Ce kdo proda se zanimam
Aja se to... A ni tud ena od teh kartic kao sz al zs pa itd... Pa ima 4. 1 izhode. Kot vids nimam pojma.. Pomagi
Ajde hvala u naprej (ce kdo kej proda kupm. )
[from boštjan:proim,če naslednjič napišeš ustrzen naslov teme]
- spremenil: boštjan ()
Fury ::
ce rabis hudo profi zvocno si poglej po turtle beach karticah...
drugace pa .. retail je navadna, oem je samo kartica, CD in vrecka
drugace pa .. retail je navadna, oem je samo kartica, CD in vrecka
toni22 ::
tud če vzameš OEM ne boš meu nč manj. Pač nekaj demo igrc manj, k pridjo s cdji.
če rabš to za profi namene pol je to premau, ampak za pol-profi še zmer dost. če je cena problem, pa poglej mal po www.bolha.com Mislm da z rableno zvočno nima bit kaj narobe.
če rabš to za profi namene pol je to premau, ampak za pol-profi še zmer dost. če je cena problem, pa poglej mal po www.bolha.com Mislm da z rableno zvočno nima bit kaj narobe.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | katero zvočno kartico (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6651 (5118) | strumf666 |
» | [Hi-Fi] Zvočne kartice (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 12740 (8628) | OwcA |
» | audigy 2 driverjiOddelek: Zvok in slika | 1394 (1157) | N I C O |
» | Zvočni sistem za računalnik....znovaOddelek: Kaj kupiti | 1611 (1234) | bond007 |
» | Zvočna kartica + PC + Ojačevalec... Katero?Oddelek: Kaj kupiti | 2493 (2211) | Oblivion |