Forum » Programska oprema » Težave z Outlook Expres ali pa samo neznanje...
Težave z Outlook Expres ali pa samo neznanje...
Dr X ::
Pozdravljeni!
Zanima me kje se nastavi, da Outlook Expres zbriše elektronska sporočila na e-mail serverju potem, ko jih naloži na računalnik. Težava je v tem ker mi tega ne stori in nalaga iste in iste e-maile.
Za odgovor se vam že v naprej zahvaljujem.
p.s.
Mi je pa to nekam čud, saj mi tega nikol prej ni blo treba nastavljat.
Zanima me kje se nastavi, da Outlook Expres zbriše elektronska sporočila na e-mail serverju potem, ko jih naloži na računalnik. Težava je v tem ker mi tega ne stori in nalaga iste in iste e-maile.
Za odgovor se vam že v naprej zahvaljujem.
p.s.
Mi je pa to nekam čud, saj mi tega nikol prej ni blo treba nastavljat.
Nič ni nemogoče.
- premaknil iz Pomoč in nasveti: ToniT ()
jurcy ::
to misliš email.si poštni predal?(če misliš tega,moraš na njihovi strani zbrisati maile,potem ti jih bo tudi outlook )
DoBri ::
tools -> accounts -> mail -> dvoklik na tvoj acc -> advanced -> leave a copy of message on the server, klukco vn.
sam če ti iste nalaga, je po navad zato, ker ti vseh ne naloži, da se pri enem ustavi. tega najdi [če je to ta problem] in izbriši, sprejmi in bi mogl bit ok.
sam če ti iste nalaga, je po navad zato, ker ti vseh ne naloži, da se pri enem ustavi. tega najdi [če je to ta problem] in izbriši, sprejmi in bi mogl bit ok.
Več nas je, manj nas ni.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Poštni odjemalci (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Programska oprema | 275398 (20329) | Matko |
» | Prestop z Gmaila na Microsoft Outlook -TEŽAVEOddelek: Pomoč in nasveti | 1989 (1788) | novuporabnik |
» | nekdo nam je zbrisal maile!Oddelek: Pomoč in nasveti | 3315 (2204) | zee |
» | Pipin odprti termin: Kako zavarovati elektronsko pošto pred prestrezanjem?Oddelek: Novice / Kiberpipa | 5553 (4291) | M.B. |
» | kako se znebit spam-a?Oddelek: Omrežja in internet | 2288 (1746) | zee |