Forum » Strojna oprema » P4C800-E Deluxe Rev. 2.0
P4C800-E Deluxe Rev. 2.0
DjTonic ::
Hy končno sem omenjeno ploščo kupil. Mojo staro konfriguracijo sem v petek prodal, ker sem mel resnega kupca (Abit NF7-S, 2500+). Nato sem šel v AUT po lovu za novo plato. Odločil sem se za Asusko P4C800-E Deluxe, ker je pač po mnenju mnogih najboljša plata za P4 sploh. Všeč mi je tudi tale novi Intelov southbridge ICH5R, Intelova mrežna ter še nekatere malenkosti v primerjavi z non -E. Procesorja žal pri dobavitelju nisem dobil bo nekje po novem letu tako mi je zagotovil. Šlo pa bo za P4 2.8C Ghz z M0 steppingom, jedro je precej podobno kot pri P4 EE(Ja Extreme Edition), le da ima disablanega tista dodatna 2MB L3 predpomnilnika, pa še navijajo se boljše skratka to bo to Kako bo v praksi bom videl kasneje začel pa bom z Zalmanom 7000 ter kasneje prešaltal na vodo.
Da pa nebi bil med počitnicami brez sistema sem si danes po zelo ugodni ceni 10k SIT s ploščo ter 256MB SDR omislil P3 650Mhz @ 866. Res, da ne gre za dobro mašino ampak za internet pa kakšne druge reči bo dober.
Da pa nebi bil med počitnicami brez sistema sem si danes po zelo ugodni ceni 10k SIT s ploščo ter 256MB SDR omislil P3 650Mhz @ 866. Res, da ne gre za dobro mašino ampak za internet pa kakšne druge reči bo dober.
- spremenil: DjTonic ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | nadgradnja računalnikaOddelek: Kaj kupiti | 1404 (957) | Shybby |
» | Za katerega P4 naj se odločim???Oddelek: Kaj kupiti | 1426 (1022) | Bobek |
» | začetna izbira: AMD ali Intel? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 5773 (4142) | JohnyB |
» | Springdale/Canterwood -- kaj je že boljše? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6104 (4878) | VASkO |
» | XP1600+ ali p4 1.6Oddelek: Kaj kupiti | 2131 (1582) | gorazd |