Forum » Kaj kupiti » Kateri SATA disk naj kupim ???
Kateri SATA disk naj kupim ???
FiSh ::
Pozdravljeni !
Mene samo zanima kateri disk naj kupim. Sedaj imam Maxtor 40 gb (ata 133) in z njim sem dokaj zadovoljen (mi ne dela problemov). Za novi disk sem pripravljen odšteti okoli 25k sit.
Svetujte !!!
Hvala
LP
Mene samo zanima kateri disk naj kupim. Sedaj imam Maxtor 40 gb (ata 133) in z njim sem dokaj zadovoljen (mi ne dela problemov). Za novi disk sem pripravljen odšteti okoli 25k sit.
Svetujte !!!
Hvala
LP
frenk ::
za 31k sit dobiš raptorja 36GB pri mimovrste...ampak to je disk namenjen hitrem delovanju...če te zanima kaj večjega pa je pomoje najbol vzet kar pata disk in sicer hitachi
DjTonic ::
Če si ljubitelj tišine bo Seagate Baracuda 80 oz 120GB pravšnji zate. Pa saj so vsi zelo dobri svetujem ogled kakšnega članka kjer so diski teh treh firm neposredno primerjani.
Myth ::
Ker ravno nakupujem novi racunalnik, ti lahko svetujem kot ostali tukajle eno moznost: Seagate Baracuda 80 GB, ta je cenovno najblizji tvojemu placilu, prav tako tudi mojemu
en lp
en lp
¤ Space is Mystery. And Myth is on Earth. ¤
Malo sem se zmotil. Kopiram iz mimovrste.com:
Trdi disk Seagate Barracuda 120GB SATA 7200 obr. 8MB
Hitri trdi disk iz serije Barracuda s Serial ATA vodilom in 7.200 obrati na minuto. Večji predpomnilnik 8 MB izboljša branje in zapisovanje, manjša je obremenitev procesorja... Izkušnje podjetja Seagate jamčijo za kakovost!
Redna cena: 33.900 SIT
Spletna cena: 29.493 SIT
pa lp
Trdi disk Seagate Barracuda 120GB SATA 7200 obr. 8MB
Hitri trdi disk iz serije Barracuda s Serial ATA vodilom in 7.200 obrati na minuto. Večji predpomnilnik 8 MB izboljša branje in zapisovanje, manjša je obremenitev procesorja... Izkušnje podjetja Seagate jamčijo za kakovost!
Redna cena: 33.900 SIT
Spletna cena: 29.493 SIT
pa lp
Ali pa tale:
Trdi disk WD 120 GB SATA 7200rpm 8MB
Trdi disk WD Caviar SE s Serial ATA vodilom, kapaciteto 120 GB, 7.200 obrati, večjim predpomnilnikom 8 MB, izboljšanim branjem/pisanjem, manjšo obremenitvijo procesorja...
Redna cena: 34.900 SIT
Spletna cena: 28.967 SIT
Cenejse...
Sedaj še edino tvoja izbira, kaj hočeš imeti.
Trdi disk WD 120 GB SATA 7200rpm 8MB
Trdi disk WD Caviar SE s Serial ATA vodilom, kapaciteto 120 GB, 7.200 obrati, večjim predpomnilnikom 8 MB, izboljšanim branjem/pisanjem, manjšo obremenitvijo procesorja...
Redna cena: 34.900 SIT
Spletna cena: 28.967 SIT
Cenejse...
Sedaj še edino tvoja izbira, kaj hočeš imeti.
billy ::
pc-dom ima WD caviar po 27.300.
Sem pa bral na drugih forumih da bi naj bili problemi s temi diski...crkujejo.
Sem pa bral na drugih forumih da bi naj bili problemi s temi diski...crkujejo.
JustVi ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kater tih SATA diskOddelek: Kaj kupiti | 1174 (1021) | Kato |
» | Kateri trdi diski so zdej in?Oddelek: Kaj kupiti | 2913 (1780) | elToro |
» | Tihi diski (120-160GB) (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6067 (4219) | Grimlord |
» | Sata HDDOddelek: Kaj kupiti | 1254 (1120) | urosh |
» | Kateri trdi disk? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 10528 (7713) | Keyser Soze |