» »

Katero ohišje mi priporočate?

Katero ohišje mi priporočate?

Dusko ::

Torej sem pred dilema ,saj nameravam zamenjati ohišje cena ohišja je lahko tudi tam do 35k torej pridejo v poštev vsi chifteci,antecovi produktu,..
Torej zanima me kaj mi priporočate ,da bo ohišje dobro izolirano.Torej pri antec sonati sem zasledil,da omogoča "quiet computing" Torej zanima me kakšen so kaj izskušnje s tem ker iščem res dobro izloriano ohišje ,ki bi prepuščalo čim manj hrupa.

Torej kaj priporočate?

JustVi ::

Potem Chiftec odpade

boštjan ::

da počakaš na tole ohišje,če se seveda ne mudi.

b4d ::

Chieftec je ql, imam ga tudi sam, samo originalen napajalnik je za nič. Res je preglasen, Če ga pa povrtaš in dodaš še en vent, ki se vrtin na minimumu, totalno utišaš stvar. Al pa si zraven kupiš en tih pa ql napajalc. Drugače ohišju nimam kaj zamerit razen tega in stvari , da nima moj pladnja za matično.

LP
b4d.sablun.org

Caligula ::

Jaz sem dal 12.700 SIT na www.mimovrste.com za ohisje z 400w napajalnikom.
Napajalnik je tih, kista pa pac kista. Da bi bila posebej izolirana ni, je pa zadevfa odlicen nakup za ta denar.

Lahk prihranjeno vrzes v obnovo sistema. Mogoce na Pentiuma, ce si na AMDju >:D
Pol glasnost sploh ne bo problem.

LittleDevil ::

Odvisno kakšno hlajenje imaš.Priporočam ti THERMALTAKE XASER III.To je zelo dobro ohišje ja pa tudi dokaj drago.
Samo ima eno slabost, da nima napajalnika zraven.Ohišje namreč stane 40.000sit.

Meni se Xaser zdi precej načičkan, sm bolj pristaš simpl stvari
b4d.sablun.org

Zgleda že samo v resnici pa ni.Odvisno na sliki zgleda mal bol tko samo v resnici je ful vredu.Sistem ti zelo lepo ohladi.

Sej sm ga tudi u živu vidu, sam mi pač ni ql, chieftec orginal ti tudi nardi tak prepih da sam gledaš
b4d.sablun.org

gamer ::

ja čiftek nardi ful prepih, ampak je pa tud tolk glasn kolkr prepiha nardi.... ga mam doma in je bol hladn od navadne bež kištice, ampak je pa tud še 2x bolj glasen

Kok ti pa ohladi sistem? Pa kakšen ventilator imaš na procesorju?

Dusko ::

Hvala fantje za predloge drugače pa mam še eno vprašanje,ker to za enega kolega sprašujem in me zanima ker baje da ima glasen trdi disk pač moti ga en določen zvok.
Če recimo skozi ta ohišja kot jih omenjate sliši kaj delovanje trdega diska.Verjetno se malo sliši. Ali je čisto tiho?Ali je pač za tišino potrebno zamnejati trdi disk v primeru da te moti zvok diska s 7200 ,ki ima normalne ležaje ,da kupiš trdi disk s tekočimi ležaji?

JEst diska ob zaprtem ohišju ne slišim. Imam pa Chiefteca, pa WDja 80gb 7200rpm
b4d.sablun.org

pingec ::

kaj pa navaden xaser?
Normalnost je povprečje nenormalnih ljudi.

JustVi ::

Torej zanima me kaj mi priporočate ,da bo ohišje dobro izolirano

Osebno poznam samo TT

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

silent pc - zero noise

Oddelek: Kaj kupiti
413838 (1676) GrimReaper
»

Najzmoglivejši 120mm ventilatorji

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
202196 (1715) joker16_7
»

Hlajenje za x2

341653 (1327) bajker
»

Xaser III in tišina

201367 (1087) bajker
»

Kater napajalc in ohišje do nekje 60000sit?

Oddelek: Kaj kupiti
201353 (1132) Black Dragon

Več podobnih tem