» »

nadgradnje MS SW

nadgradnje MS SW

cryptozaver ::

Ali kdo zanesljivo ve, ce in kje je mozno dokupiti licenco za obstojeci recimo Win95 na recimo WinXP, ali pa za office Works na novejso verzijo. Od trgovcev namrec dobivam cudne odgovore. Recimo da naj vprasam tistega pri katerem je bil stari OS kupljen, drugi pravi da se s tem ne ukvarja tretji da se ne da itd... Saj niso resni. Kot bi se izogibali zasluzku. Jaz pa zbiram informacije, ker bi rad zapravil mio SIT za upgrade ene firme???!!! Torej ce kdo ve tocen odgovor prosim za pomoc.

Gandalfar ::

Za tak denar poklices na Microsoft Slovenija in povprasas kaksni so pogoji, hkrati pa se malo Open Office omenjas in pomojem se bodo dost hitr primajal z pogodbo k tebi :)

Sam vseeno .. poglej si se OpenOffice mal, ce ze mislis menjat generacijo urejevalnika besedila. Morda bos uspel zdesetkat miljone.

cryptozaver ::

Ideja je zelo dobra in sploh skori zastonj. Ampak potem se zacnejo tezave. Najprej prevzgoja MS generacije, potem pa resevanje tezav pri zdruzljivosti v MS in OO. Saj vem da OO zna delat z MS. Pa vedar ce ti nekdo posle bolj komplexen fajl v MS XP office bo OO naredil masaker iz njega.
Mislim da je to se edina ovira. Z vsem srcem (malo manj z napori hehe). Pozdravljam idejo (clanek v reviji monitor) o podpori drzave RS open sorsu !!!
Potem bodo boljsi casi....


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Linux 24 let kasneje (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Operacijski sistemi
10138139 (32584) Zvezdica27
»

Kodi OpenOffice in LibreOffice že opazno različni (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Pisarniški paketi
6514596 (11732) Icematxyz
»

Nov intervju: Chris Bryant (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Nova vsebina
7416503 (14575) Icematxyz
»

OpenOffice.org v obleki KDE

Oddelek: Novice / Pisarniški paketi
333328 (3328) Roadkill
»

Winsi za studente

Oddelek: Operacijski sistemi
401649 (1125) zetko

Več podobnih tem