Forum » Pomoč in nasveti » VCD na DVD!
VCD na DVD!
perop ::
Naj mi nekdo pomaga in mi pove. če lahko več vcd-jev posnamem na en DVD. Baje da se to da, vendar ne vem kako. Mogoče obstaja kakšen program za te stvari, zato bi prosil naj mi kdo javi če se to da narediti!
HVALA
HVALA
Pa vendar še živim!
- zaklenil: Predator ()
krneki ::
Obstaja več načinov, odvisno kakšno komponento imaš. Novejše komponente, ki rolajo vse živo od divxov, dvdjev do wmajev, ti preberejo vsebino DVDja in če najdejo gor datoteko, ki jo znajo predvajati, ti jo uvrstijo na seznam in že jih lahko predvajaš. Ta varianta je najlažja in zahteva samo, da konvertiraš .dat v .mpg (nič reenkodiranja) in vržeš na root od DVD-ja.
Nekatere komponente, ko v njih vstaviš DVD, pričakujejo da bo DVD po DVD-Video standardu in če kaj ni v redu se ne bo nič zgodilo. V takem primeru lahko vse vcdje prekodiraš v mpeg2 in zauthoraš nov DVD (grdo ampak ok).
Nekatere komponente, ko v njih vstaviš DVD, pričakujejo da bo DVD po DVD-Video standardu in če kaj ni v redu se ne bo nič zgodilo. V takem primeru lahko vse vcdje prekodiraš v mpeg2 in zauthoraš nov DVD (grdo ampak ok).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nova anketa: je disketna enota v resnici preteklost? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ankete | 8012 (6795) | MrStein |
» | Večina monitorjev ne bo predvajala HD-DVD filmov (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Avtorsko pravo | 12632 (8857) | scala |
» | [Hi-Fi] - Debata: CD vs. DVD predvajalnik (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 14671 (11108) | Trancedeejay |
» | IP-televizija na SlovenskemOddelek: Novice / Omrežja / internet | 4758 (4758) | boom-bar |
» | DivX komponenteOddelek: Sedem umetnosti | 1918 (1296) | buhica1 |