Forum » Loža » Pomlad 5 Sit nonstop
Pomlad 5 Sit nonstop
Tomi ::
Samo treba je vedeti, da je to se vedno Simobil.. Mobitel pa nekaj tudi pripravlja, samo ne bi povedal kaj.. Bo pa kmalu..
metrodusa.blogspot.com
Paramedic ::
Kolk pa stanejo klici v druga omrežja in ostale podrobnosti? a je to slučajno bolš kot študentski pol?
End transmission.
Morpheus ::
Ej naročnino se splača sam če maš velik pogovora na mesec. Kr mal več k 2k se mi zdi da morš met če hočš da se ti splača. Za une cene pa nevem na pamet.
I too shall be brought low by death, but until then, let me win glory!
Elemen_T ::
Študentski paket pride v vsakem primeru v poštev...lahko govoriš veliko več - plačaš pa isto kot pri mobi...
whatson ::
poznam polno ljudi ki imajo neke gasilske pakete.. preko nekih xy gasilskih društev... naročnino njim krijejo.. oni si krijejo le stroške pogovorov..
in večin od teh ljudi nima nič veze z gasilci... pač.. veze na višjih mestih...
in večin od teh ljudi nima nič veze z gasilci... pač.. veze na višjih mestih...
ahac ::
Mobitel zihr ne bo naredu take stvari kot je tale pomladanski paket. Pol bi ga vsi vzel -> dobiček full manjši. Raje pustijo, da gre nekaj folka k Simobilu sami pa ukinejo še kakšen bonus pa so na istem.
Jaz bom pa mogoče šel s Haloja na ta paket.
Jaz bom pa mogoče šel s Haloja na ta paket.
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vaš ponudnik mobilne telefonijeOddelek: Mobilne tehnologije | 3840 (2722) | zee |
» | na izi (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 6245 (4726) | Jan987 |
» | Prenos iste Gsm številke v katerokoli omrežjeOddelek: Mobilne tehnologije | 4240 (3392) | tengo |
» | Bi prihranili, ce bi uporabljali Mobi namesto narocnine ?Oddelek: Loža | 1595 (1105) | krneki0001 |
» | 20 marec+simobilOddelek: Loža | 2231 (1957) | Cveto |