Forum » Igre » Gothic II - problem
Gothic II - problem
peacemaker ::
Lep pozdrav vsem! Za nasvet se že v naprej zahvaljujem.
Problem je sledeč. Ko inštaliram igro in jo hočem zagnati mi napiše na zaslonu " Wrong disc inserted, please .....", čeprav dam noter CD 1. Res je, da igra ni original. Imam Windows 2000, Servis pack 4. Pri nastavitvah piše, da je potrebno imeti zadnji Service pack za Windows 2000. Zdej pa ne vem, mislim, da imam zadnjega.
Problem je sledeč. Ko inštaliram igro in jo hočem zagnati mi napiše na zaslonu " Wrong disc inserted, please .....", čeprav dam noter CD 1. Res je, da igra ni original. Imam Windows 2000, Servis pack 4. Pri nastavitvah piše, da je potrebno imeti zadnji Service pack za Windows 2000. Zdej pa ne vem, mislim, da imam zadnjega.
Container ::
NEVEM, kje je problem, povem ti samo, da se za to igro splača tud XP-je inštalirat samo zato da jo boš lohk inštaliru in špilu. Ker če je ne boš vidu, boš umrl nesrečen...
Če rabš pol kej vedt o špilu in ne o inštalaciji sem na voljo!!!
Če rabš pol kej vedt o špilu in ne o inštalaciji sem na voljo!!!
Hy ::
Mene pa zanima kako si izboljšam meč z dragon blood ali je to sploh možno?in če je kje se to naredi?
Hvala
Lp
Hvala
Lp
Xplicit ::
TUKAJ je bila ze prej odprta tema o igri (75 postov)
prosim da se drzite pravil, drugace bom tole zaklenu
prosim da se drzite pravil, drugace bom tole zaklenu
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Need For Speed: Carbon (strani: 1 2 3 4 … 9 10 11 12 )Oddelek: Igre | 53512 (17527) | Sandi1987 |
» | vista ali xpOddelek: Operacijski sistemi | 2628 (2213) | IVo |
» | P3 650Mhz,2x128mb, za internet in multimedio@keri OS izbratOddelek: Operacijski sistemi | 1512 (1180) | AndrewSmith |
» | Nadlezen Blue Screen v Win 2000 ProOddelek: Operacijski sistemi | 1010 (885) | krneki |
» | Matrix problemi!!! (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 4687 (3225) | Yoda Master |