Forum » Omrežja in internet » Internet brez kabelskega priključka
Internet brez kabelskega priključka
Zajec123 ::
Pozdravljeni,
kupil sem hišo, kjer nimam možnosti se priklopiti na kabelski priključek.
Ko sem delal SpeedTest sem imel okoli 20mbs
Zanima me, ali ima kdo Hofer Hot?
Igral bi predvsem igre online (Battlefield, Fifa, mogoče malo televizija.)
Lep pozdrav
Zajec
kupil sem hišo, kjer nimam možnosti se priklopiti na kabelski priključek.
Ko sem delal SpeedTest sem imel okoli 20mbs
Zanima me, ali ima kdo Hofer Hot?
Igral bi predvsem igre online (Battlefield, Fifa, mogoče malo televizija.)
Lep pozdrav
Zajec
enavlaka ::
Za silo je, pričakuj pa slabši ping in povezavo zvečer, ko se vsi vsedejo gor in gledajo tv.
Torrente pa so zblokiral na nek način. Vleče samo par Mbit.
Normalno dobiš 50-60ms pinga pri 20-50Mbit povezavi. Vsake toliko štekne ali pa se disconnecta.
Če si zraven bazne, dobiš 400MBit, tam pa je tudi ping boljši in stabilnost. Za streljačine ravno ni najboljši, ostalo pa dela.
Torrente pa so zblokiral na nek način. Vleče samo par Mbit.
Normalno dobiš 50-60ms pinga pri 20-50Mbit povezavi. Vsake toliko štekne ali pa se disconnecta.
Če si zraven bazne, dobiš 400MBit, tam pa je tudi ping boljši in stabilnost. Za streljačine ravno ni najboljši, ostalo pa dela.
Andraz201 ::
Jaz sm testiral hot in sem imel 15-30ms pinga, hitrost 120-300mbps, torrente sm vlekel brez problema, je pa res da so s private trackerja, mogoče to kaj vpliva.
Kot je rekel tikitoki, reskiral 10€ in probaj na telefonu. Če je vredu kupi modem in daj noter sim.
Kot je rekel tikitoki, reskiral 10€ in probaj na telefonu. Če je vredu kupi modem in daj noter sim.
M@73Y ::
Če imaš 5G signal, si vzemi A1 ultra.
Meni super deluje internet in tv.
Za torrente si pa doplačaš 2€ na mesec, da imaš statični ip.
Meni super deluje internet in tv.
Za torrente si pa doplačaš 2€ na mesec, da imaš statični ip.
..jump into psytrance tunnel..
Scorpy84 ::
Je ampak je vseeno MVNO, kar pomeni, da ima nižjo prioriteto, ko je bazna postaja obremenjena.
Avtorju, če imaš dober signal, se vseeno splača vložiti v opremo. Ne rabiš iti na 5g omrežje, ker je sedaj to zabasano ker so itak telefoni na 5g in se zdaj dogaja, da so lte frekvence sproščene. Priporočam kakšen mikrotig lhg ali alt če ni vidne polje, vse ostalo ne pričakuj da bo vedno zanesljivo delovalo, če želiš mobilni net.
Avtorju, če imaš dober signal, se vseeno splača vložiti v opremo. Ne rabiš iti na 5g omrežje, ker je sedaj to zabasano ker so itak telefoni na 5g in se zdaj dogaja, da so lte frekvence sproščene. Priporočam kakšen mikrotig lhg ali alt če ni vidne polje, vse ostalo ne pričakuj da bo vedno zanesljivo delovalo, če želiš mobilni net.