Slo-Tech - Bela hiša je na spletni strani arcade.gov objavila pet arkadnih iger, ki so zelo očitne predelave legendarnih iger iz prejšnjih desetletij. Gre za kopije iger, kot so Tetris, Kača, Flappy Birds, Duck Hunt in Tapper. A vse igre imajo močno politično konotacijo.
V igri Rio Run, ki ima enako mehaniko kot Kača, lovimo nezakonite migrante, ki se potem v oranžnih oblačilih pridružijo kači. Build the Wall je nekakšen tetris, le da se izpolnjene vrstice ne odstranijo, v katere gradimo zid. Flappy Bill se zgleduje po Flappy Birdu, v njem pa letimo po prestolnici in se umikamo znamenitostim. Supply Line vsebuje sortiranje hrane, Trump Savings Taycoon pa lovljenje dragocenosti v zraku.
Avtorji oziroma založniki originalnih iger so se odzvali previdno. The Tetris Company je dejala, da niso bili vpleteni v pripravo igre, da je niso odobrili ali licencirali. Dodajajo, da Tetris 40 let združuje ljudi različnih generacij in kultur. Razvoj dogodko pozorno spremljajo. Ostala podjetja se niso neposredno odzvala, večino pa poudarjajo, da nimajo nič z novimi igrami. Malo verjetno je, da bi se spustila v spor z ameriško administracijo, saj je mehaniko iger težko zaščititi, precej lažje pa je to s podobo.
Novice » Android » Trumpova administracija spolitizirala legendarne arkadne igre
Glugy ::
Če bi pred 5 leti rekel nekdo da bo ameriška vlada to izdala bi rekel da se zafrkava.... no pa smo vendarle tu...

Bellator ::
Tudi če bi jih izdali pod Bidnom, si ne bi pulil las. Derangement syndrome je jeba.
Preveri koliko mtoseva si v resnici!
https://mojkviz.neocities.org/
https://mojkviz.neocities.org/
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: Spura ()
mtošev ::
Baje delajo tudi priredbo Leisure Suit Larry z naslovom Gimp Suit Chalky, kjer v vlogi vsem znanega propagandista visimo v rope bondage situaciji medtem ko se v naših odprtinah izmenjujejo obrezani penisi ortodoksnih židov.
Coming to PS5, PC and Amiga this Fall.
Coming to PS5, PC and Amiga this Fall.
PovemVfaco ::
Lah bi naredl še space invaders klon, k ti iranski droni letijo na glavo, pa se ti metki ful počas obnavljajo. Pa point and click hit Epstein Island serija
borut_p ::
Komunizem ki se ga tako otepajo v svojem sijaju. Kopira kitajski rezim vedno bolj ... avtoritativnost v svojem sijaju
Res cas za volitve
Res cas za volitve

mtosev ::
Še 2 meseca in midterms v ZDA.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
jest10 ::
no comment ::
feryz ::
Upam da tega niso kupili ali plačali, ampak je to popoldanski projekt nekega wannabe programerja.
Čeprav se verjetno zelo motim.
Čeprav se verjetno zelo motim.
Zagotovo ne gre za "waste and fraud". Sicer bi se zagotovo že oglasili kaki kowIQ osebki...
Markoff ::
Vse te stvari oranžni odobrava, ne kreira. Človek se sprašuje, kako velika je mašinerija ekstremistov, ki imajo čas, voljo in denar ustvarjati takšne norosti, kot so predelave iger za potrebe vnašanje razdora med ljudi.
No, potem pa pogledaš levo skrajnost in vidiš, da imajo čas, ker so paraziti, financirajo jih države ali paradržavna podjetja, volje pa ni težko imeti, če si institucionalizirano indoktriniran in ne znaš drugače.
Nihalo je s trumpizmom zanihalo močno v drugo stran in ljudje ste nad tem presenečeni. Zakaj že?
No, potem pa pogledaš levo skrajnost in vidiš, da imajo čas, ker so paraziti, financirajo jih države ali paradržavna podjetja, volje pa ni težko imeti, če si institucionalizirano indoktriniran in ne znaš drugače.
Nihalo je s trumpizmom zanihalo močno v drugo stran in ljudje ste nad tem presenečeni. Zakaj že?
Antifašizem je danes poslednje pribežališče ničvredneža, je ideologija ničesar
in neizprosen boj proti neobstoječemu sovražniku - v zameno za državni denar
in neprofitno najemno stanovanje v središču Ljubljane. -- Tomaž Štih, 2021
in neizprosen boj proti neobstoječemu sovražniku - v zameno za državni denar
in neprofitno najemno stanovanje v središču Ljubljane. -- Tomaž Štih, 2021

Miki N ::
karafeka ::
Vse te stvari oranžni odobrava, ne kreira. Človek se sprašuje, kako velika je mašinerija ekstremistov, ki imajo čas, voljo in denar ustvarjati takšne norosti, kot so predelave iger za potrebe vnašanje razdora med ljudi.
Pa to jim ja vse AI kreria in piše. Vse twite, tele špile za katere ne vem točno čemu služijo, Chalkyjeve objave po celem svetu.
Saj pa ja vidiš koliko tem se na slo-techu odpira s strani AI, trumpek in njegovi imajo pa dostop do najnovejših modelov.

gruntfürmich ::
Če bi pred 5 leti rekel nekdo da bo ameriška vlada to izdala bi rekel da se zafrkava.... no pa smo vendarle tu...
smo že bili tam pred ohoho leti, ampak je bilo to tako skrito da folk ni verjel.
tako da sem vesel da je končno nastopil čas, da se vidi da je cesar gol. ker zabita raja tega še do nedavnega ni spregledala.
tako da se lahko samo zahvalimo trumpu ki razgalja vso neumnost, ki je ŽE OD NEKDAJ OBSTAJALA !
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: gruntfürmich ()
EU_zamašek- ::
Ne vlačit izbrano ljudstvo v vsako temo in razgaljati svojo biseksualno radovednost ...
Čeprav je vse to povezano in vse to vemo.
Se nekako razvodeni vse skupaj.
Čeprav je vse to povezano in vse to vemo.
Se nekako razvodeni vse skupaj.
bbf ::

gruntfürmich ::
A ni imela mladina svoječase tudi Tetris domobranci - partizanci.
"Nekej" se je v fojbe metalo..
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
Zvezdica27 ::
ajde, će larryje prerišejo, nimam nič proti, Larry bi jih "just grab them by the ...." ;)
Tud King's quest, oz. z Pumpa bi moral biti kar space Quest lahko prerišejo. Eco quest pa najbrž nima šans ;)
zz
Tud King's quest, oz. z Pumpa bi moral biti kar space Quest lahko prerišejo. Eco quest pa najbrž nima šans ;)
zz
vektorMAN ::
ok šele v tretje sem prebral spolitizirala, ne zajebavam se skos mi je možgan bral "spiratizirala" dyslexic or some shit
spiratizirala bi boljš pasal v trumpov kabinet realno
spiratizirala bi boljš pasal v trumpov kabinet realno
opeter ::
A igro Build the Wall so umaknili? Ker sem jo hotel preizkusiti, pa jo ne najdem. Na zaslonskem posnetku zgoraj v članku je še viden na sliki, ampak na strani je enostavno več ni.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j
floyd1 ::
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Among UsOddelek: Igre | 3860 (2031) | oo7 |
| » | UnityOddelek: Programiranje | 6685 (4195) | Kurzweil |