Forum » Pomoč in nasveti » Glasovno obvestilo
Glasovno obvestilo
Robert ::
Na e-poštni predal sem prejel obvestilo da me čakajo 3 glasovna sporočila v skupnem trajanju 1 min 28 sek. Zanima me ali je zadevo za odpreti.
OutOfTheBox ::
Na to lahko samo ti odgovoriš in sicer a je e-mail od tebi znanega pošiljatelja. Mislim da je odgovor trivialen.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: OutOfTheBox ()
mtošev ::
Podal si premalo informacij, da bi ti lahko korektno pomagali.
Privzeto je itak nasvet, da tega ne odpiraš, ampak nisi povedal od koga si dobil ta sporočila. V preteklosti so operaterji za B2B številke imeli podobne storitve, a sam nisem videl takega sporočila že kakšnih 8 let...
Privzeto je itak nasvet, da tega ne odpiraš, ampak nisi povedal od koga si dobil ta sporočila. V preteklosti so operaterji za B2B številke imeli podobne storitve, a sam nisem videl takega sporočila že kakšnih 8 let...
Robert ::
Takole glasi to sporočilo - poslano od lidija.nahtigal1@siol.net:
Pozdravljeni,
na svojo telefonsko številko ste prejeli 3 glasovna sporočila.
Datum zadnjega sporočila: 20. julij 2026
Skupno trajanje: 1 min 28s
Če jih želite poslušati, kliknite: Poslušaj moja sporočila
Hvala,
Ekipa za glasovno pošto
Drugega ne vidim nič, verjetno bom naredil poizvedbo na Telekomu, potem pa se bom odločil.
Pozdravljeni,
Hvala,
Ekipa za glasovno pošto
Drugega ne vidim nič, verjetno bom naredil poizvedbo na Telekomu, potem pa se bom odločil.
MadMicka ::
Ja, a ne vidis, iz kaksnega emaila si dobil to sporocilo? Blokiraj posiljatelja in izbrisi email...
razor1911 ::
Takole glasi to sporočilo - poslano od lidija.nahtigal1@siol.net:
Pozdravljeni,
Hvala,
Ekipa za glasovno pošto
Ti lepo objavi link, pa ti bomo mi povedali
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Zakaj v Kambodži ne pošiljajo kratkih sporočil, temveč glasovna sporočilaOddelek: Novice / Ostalo | 6114 (3891) | karafeka |
| » | MG5 EV 2021 Review (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 12634 (11152) | PrimoZ_ |
| » | Enostaven nepooblaščen dostop do glasovne pošte pri AT&TOddelek: Novice / Android | 13040 (12358) | MrStein |
| » | Google Voice za cenejše kliceOddelek: Novice / Omrežja / internet | 4991 (4036) | dbevfat |
| » | Mobitel telefonski predalOddelek: Loža | 3253 (3127) | Cokolesnik |