» »

Mobitel telefonski predal

Mobitel telefonski predal

Cokolesnik ::

Ali ga uporabljate - zakaj ga, zakaj ga ne ?

Za tiste ki ne veste nic o tem: telefonski predal je storitev, ki vam shranjuje govorna sporocila klicateljev, ce se ne oglasite ali ste nedosegljivi in jih potem poslusate ko to zelite.

Stroski uporabe so pri Mobitelu okoli 10 sit na klic v predal, neglede na dolzino poslusanja sporocil.
  • premaknil: ToniT ()

||_^_|| ::

Ne uporabljam. Predvsem zato ker je brezveze dajat unih 10 sit. Če me kdo tok nujno rabi me bo že še enkrat poklicu al pa SMS poslal. Včasih pa je telefon tut s kakšnim namenom ugasnen in me prou mal briga kdo me je tisti vikend k nism dosegljiv klicu. >:D

Damjan Jagar ::

Se strinjam z vsakim stavkom.
http://jagar.si

perci ::

Uporabljam ga, ampak samo zato, ker sem ga takrat, ko sem dobil možnost uporabe, vklopil - zdej se mi ga pa ne da izklopit (ja vem, len sem ko pra....). Mi gre pa precej na jetra, ko kdaj dobim kako sporočilo na tajnico - je treba pol klicat na predal, vtipkavat une kode, po menijih skakat, bljah - užas. Hvalabogu dobim samo parkrat na leto glasovno sporočilo - drugače bi se že nekako spravil in izklopil zadevo ;).

Cokolesnik ::

perci: pa ves da se lahk nastavi, da ti telefon zeljene tipke sam pritiska. sam samo enko drzim in ze klice v predal in ze vnasa geslo in ze pritisne enko za poslusanje novih sporocil. potem pritiskam le 5 za brisanje in 6 za naslednje sporocilo. ga potem ne uporabljas zarad omenjenga mucnega tipkanja ali cesa drugega?

Zgodovina sprememb…

perci ::

cokolesnik: vse napisano vem - in to je zame mucno tipkanje ;) - tako kot mi je bilo mucno filat mobi racun, ko sem ga se imel 3 leta nazaj - sej pravim - glede tega sem sramotno len - pa zadeva je zelo zoprna, ko si v tujini in nisi sigurn a si dobil kaj pomembnega, klic v slovenijo je pa zelo drag.

Cokolesnik ::

perci: kaj pa misel na to, da bi te enkrat potreboval nekdo od ozjih sorodnikov, partner al pa da ti more samo nekdo nekaj sporociti. se ti zdi, da je vsak voljan oz. da ima pravzaprav moznost, da tisti hip napise tebi sms in da sploh ima cas za pisanje sms-a? ali pa recimo situacija v avtu, ce se ne oglasis ker pac pazis na cesto in potem poslusas sporocila ko si parkiran na varnem ob cesti ali na parkiriscu. kaj pravis?

Cokolesnik ::

Malo majhen odziv se mi zdi na tole temo glede na to da kar nekaj slovenceljnev razpolaga z 2, 3, 4 in vec mobiteli.

Gandalfar ::

ne vem, men se zdi to skor mal prevelka jeba, da si sploh aktiviram predal. Obcutek, imam da ima vsak vedno moznost mi napisat SMS, ce pa nima nej pa veckrat poizkusi poklicat.

V-i-p ::

No, jaz ti bom kar dal primer, zakaj nimam tajnice. Iz tujine prikapljam z mobilcem ali dvema. Zadeva gre v salomonca. Drugi dan bi oseba xy zelo rada kupila od mene prinešeni aparat. Ker imam jaz vključeno tajnico, me oseba logično ne more dobiti in takoj pokliče mojo številko, vidi da je vključena tajnica. S tajnico se o aparatu ne more nič zmeniti in prekine brez da bi kaj povedal. Preusmeritev plačaš ti!!! Tvoj aparat je naredil preusmeritev, ne njegov. No, potem te oseba, ker si silno želi aparata še 20x pokliče (in seveda ob zvoku tajnice prekine). Ne glede na dolžino klica vse preusmeritve plačaš ti, da o tem, da plačaš tudi ko tajnico pokličeš in poslušaš, plačaš ti. Skratka, nepotrebni stroški za brezveze. Kot so že drugi rekli, kdor me rabi, bo že še enkrat poklical ali poslal sms.
P.s. ne me čisto držati za besedo, mogoče so kaj spremenili, toda nedolgo nazaj je obračun pri mobitelu tekel po zgornjem receptu...
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

Cokolesnik ::

na zgornji problem sem tudi jaz opozarjal in potem so se pri mobitelu (za druga dva operaterja ne vem) zganili in uvedli brezplacno preusmerjanje. stane le poslusanje sporocil, to je okoli 10 sit na en klic v predal, ne glede na cas poslusanja sporocil v predalu.

ja, mene tud moti, ce me klice nekdo v predal in pove le to, naj ga poklicem nazaj. ali pa drugi ekstrem: pusti v predalu 5 minut dolga navodila, kaj bi rad, namesto da bi mi napisal mail ali pa kaj takega.

kaj pravite?

Zgodovina sprememb…



Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nekdo kliče vsak dan

Oddelek: Mobilne tehnologije
3737726 (33460) tomaz-
»

tehničarska selitev v ZDA

Oddelek: Pomoč in nasveti
131475 (1165) St235
»

Si mobil in napake (strani: 1 2 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
7920215 (16801) Mitja358
»

Mobitel: najmanj 100% podražitev za racionalne uporabnike ! (strani: 1 2 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
937787 (5408) Arzen
»

Mobitelova nova storitev - SMS zgrešeni klic (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / --Nerazporejeno--
7112874 (9034) StratOS

Več podobnih tem