Forum » Loža » Ali v sloveniji sploh imamo policijo?
Ali v sloveniji sploh imamo policijo?
Temo vidijo: vsi
oo7 ::
Utk ::
Preštej koliko je skupno policajev v teh občinah in iz tega izračunaj koliko jih očitno dela 7-15.
feryz ::
Itak da jih je premalo.
Na unga enga zadnjič, so jih lahko samo 160 poslali. Zato je trajalo toliko časa, da so ga ujeli.
Če bi jih lahko poslali 1600, bi ga ujeli prej. In mogoče tudi orožje obdržali.
Na unga enga zadnjič, so jih lahko samo 160 poslali. Zato je trajalo toliko časa, da so ga ujeli.
Če bi jih lahko poslali 1600, bi ga ujeli prej. In mogoče tudi orožje obdržali.
enavlaka ::
Število smrkcev na 100k domoljubov
Slo: 340
JPN: 255
Austria: 335
Germoney: 349
Poljska: 259
Finska: 132
3x preveč jih mamo
Slo: 340
JPN: 255
Austria: 335
Germoney: 349
Poljska: 259
Finska: 132
3x preveč jih mamo
Verjetno bi bilo treba pogledati še strukturo.
Močno verjamem, da imamo mi hudo dosti pisarniških moljev, v najvišjem razredu, z nadpovprečno dobro oceno.
Močno verjamem, da imamo mi hudo dosti pisarniških moljev, v najvišjem razredu, z nadpovprečno dobro oceno.
Tiste 3 občine od prej imajo skupaj 45,000 prebivalcev. Statistično torej vsaj 150 policajev. Od tega najdejo 2 za nočno izmeno. Se pravi jih od 150 vsaj 120 dela od 7h do 3h.
2f4u ::
Aktivni prebivalci manjkajo!
Moj primer iz Domžal; bistro deloval preko časa, glasni, kajenje, kao zaprto a gostje sami prinesli pijaco.
Men je prebilo, ko mi je hcera rekla, da so jo obmetavali z seksizmom.
Poklical sem policijo, se predstavil, jih prosil za mnenje, pomoc.
Cez 2 so 3 dni so se drli lastniki lokala na najemnike, pospravljali na crno postavljen vrt, cistili okolje.
So ucinkoviti a prijave so potrebne. Sedaj je baje tam mir.
Moj primer iz Domžal; bistro deloval preko časa, glasni, kajenje, kao zaprto a gostje sami prinesli pijaco.
Men je prebilo, ko mi je hcera rekla, da so jo obmetavali z seksizmom.
Poklical sem policijo, se predstavil, jih prosil za mnenje, pomoc.
Cez 2 so 3 dni so se drli lastniki lokala na najemnike, pospravljali na crno postavljen vrt, cistili okolje.
So ucinkoviti a prijave so potrebne. Sedaj je baje tam mir.
razor1911 ::
razor1911 ::
Ne, 3x preveč, če bi ti, ki bi ostali, normalno delali.
Če bi bili vsi taki kot ti, bi jih rabili 10x več. K sreči si samo poden gaussove krivulje.
Ne posplošuj sebe na vse Slovence.
Poznamo tvoje samohvale o dirkanju po cestah, tako, da drži kot pribito. Če ti ni všeč kako izgledaš,
začni popravljati pri sebi, ker ni problem v tistem, ki te vidi.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: razor1911 ()
Za ujet njega rabiš samo par avtomatskih radarjev, ki avtomatsko pošiljajo položnice, pa 2000 birokratov zaposlenih na policiji v 20ih letih tega ni sposobno speljat.
delavec44 ::
Pa saj mene ni problem ujeti in tudi problemov nimam s tem. Plačam in pozabim.
Se pa z mano policaji ne rabijo ukvarjati. Sem popolnoma neproblematična oseba. Nikogar ne ogrožam.
Se pa z mano policaji ne rabijo ukvarjati. Sem popolnoma neproblematična oseba. Nikogar ne ogrožam.
EnStot ::
Od 10 do 30 minut. To je še najbolj nadležno, ja.Čudno mi je, če me ne ustavijo.
Če te pogosto ustavijo, koliko ti to zniža povprečno hitrost - mislim koliko dolgo se ukvarjajo s tabo ?
Če se pelješ 1000 km, ne zbije dosti povprečja. Če pa se preganjaš z njimi na relaciji od Postojne do Unca, zna postopek tudi podeseteriti čas vožnje.
Kot zanimivost. Avstrijec, ki me je zadnjič ustavil, je najprej trdil da je šlo 200 plus. Kar je mogoče tudi šlo, ko sem jima skušal spizditi, ker se je nekdo vrinil vmes. Ampak takrat ne morejo meriti, to je vsem jasno.
Torej je spustil na 170 km/h. Sem mislil da bo hudo sranje, ampak je rekel da mu moram dati 50 evrov. V kešu. Več kot sprejemljivo.
Za primerjavo, ko sem dobil zadnjo pošto iz Avstrije, sem šel mimo stacionarca, ne statičnega seveda, takega, ki ga prestavljajo, 155 km/h. Kazen za to je bila 150 evrov.
Vem, da imajo Avstrijci zelo gibljive tarife za hitrost, odvisno od tega, kakšen ksiht imaš. Ampak nihče me ne bo prepričal, da je mojih zadnjih 50 evrov romalo v državno blagajno. Ker je mnogo premajhna cifra in tudi zato, ker provide brez pos-a ne obstajajo.
Ej Feryze bre burazeru, a še nisi našel tiste betonske škarpe za naslednjim ovinkom? Škoda, pa tako lepo smo jo vsidrali, da je tudi 2 in pol tonski BMW ne premakne niti za mm. Daj no potrudi se in jo že enkrat dobro "nanišani" in zadeni v sredino!
Pa naj ti bo laka zemljica.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Od kdaj smo vozniki sodniki za prekrške? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Na cesti | 24679 (12602) | River0123 |
| » | Mnenje o policajih (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 34057 (25851) | strup121 |
| » | Policijske kontrole na cesti dandanes (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 9851 (7845) | jype |
| » | Novi zakon o cestnoprometnih predpisih (strani: 1 2 3 4 … 8 9 10 11 )Oddelek: Loža | 113779 (96823) | darkolord |