Forum » Loža » Ali v sloveniji sploh imamo policijo?
Ali v sloveniji sploh imamo policijo?
Temo vidijo: vsi
karafeka ::
Potem te pa cigan namlati. Pa mislim, da je enega v avtu ustrelil, pa še enkrat ko se mu je nekdo namerno čelno zabil. Pa koliko je verjetno še kakšnih vaških sporov. Tako "easy" tudi ni. Pa še pri "strokovnih prijemih" moraš bit pazljiv, da te ne obtožijo prekomerne sile.
Pa verjetno imamo še en cel kup pravil in zakonov, ki se jih morajo držati. Pa najprej poznat.
Pa verjetno imamo še en cel kup pravil in zakonov, ki se jih morajo držati. Pa najprej poznat.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: karafeka ()
feryz ::
Zadnjič sem bil v Kočevju. In mi pravi tip, da se je sin izučil za policaja.
In so ga baš v mojo vas poslali v službo. Mulo ves naspidiran, kako se bo imel fajn, akcija, adrenalin in tako dalje, pač je iz Kočevja, a je že po par dneh službe ugotovil, da ne bo nič tega. Čez dan je še videti kakega človeka zunaj, ko je ura devet zvečer, vse umre. Žive duše ni nikjer, še tiste dve oštarije, ki jih še imamo, so prazne in začnejo pospravljati. Kaj šele ponoči, čista nula.
Tako da ni nič od policijske akcije, zna biti, da ga bo pobralo od dolgčasa.
In so ga baš v mojo vas poslali v službo. Mulo ves naspidiran, kako se bo imel fajn, akcija, adrenalin in tako dalje, pač je iz Kočevja, a je že po par dneh službe ugotovil, da ne bo nič tega. Čez dan je še videti kakega človeka zunaj, ko je ura devet zvečer, vse umre. Žive duše ni nikjer, še tiste dve oštarije, ki jih še imamo, so prazne in začnejo pospravljati. Kaj šele ponoči, čista nula.
Tako da ni nič od policijske akcije, zna biti, da ga bo pobralo od dolgčasa.
c23po ::
Nivo adrenalina mu bodo povišali z lovljenjem voznikov zafir po vasi.
Računalniki nimajo spominov.

Miki N ::
Irbis ::
Nekaj policije je očitno še, ampak kar nekaj časa, da ustavi en avto: https://n1info.si/novice/crna-kronika/p...
c23po ::
V sosednji temi, kjer si niso vzeli toliko časa in ga ustrelili tudi ni bilo prav. Menda ...
Računalniki nimajo spominov.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Od kdaj smo vozniki sodniki za prekrške? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Na cesti | 24459 (12382) | River0123 |
| » | Mnenje o policajih (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 33916 (25710) | strup121 |
| » | Policijske kontrole na cesti dandanes (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 9791 (7785) | jype |
| » | Novi zakon o cestnoprometnih predpisih (strani: 1 2 3 4 … 8 9 10 11 )Oddelek: Loža | 113278 (96322) | darkolord |