Forum » Loža » T2 - Časovnik - Reklame
T2 - Časovnik - Reklame
DarkSite ::
Opazil sem, da je T2 dal na časovnik reklame. Od kdaj je to?
Se pravi to funkcijo dodatno plačam in sedaj so dodali še 15 sekundne reklame gor? Prej tega ni bilo! Wtf!
Ali je pri konkurenci podobno? Me mika it stran zaradi tega.
Se pravi to funkcijo dodatno plačam in sedaj so dodali še 15 sekundne reklame gor? Prej tega ni bilo! Wtf!
Ali je pri konkurenci podobno? Me mika it stran zaradi tega.
Mikrohard ::
Je že kar dolgo (več kot eno leto)... ampak ni na veliko programih... pa včasih je bilo omejeno na 2 reklami na dan. So pa reklame že podaljšali (včasih si po 7 sekundah lahko preskočil)... pa občutek imam, da so tudi bolj pogoste. Žal bo tega pomoje vedno več in to pri vseh operaterjih (ker bodo to zahtevali ponudniki programov, ki v časovnem zamiku izgubljajo reklamni dobiček, saj lahko reklame preskakuješ).
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Bo Nemčija prepovedala blokiranje oglasov? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 10314 (5975) | GY)y86YdAimE |
| » | TV operaterOddelek: Loža | 3870 (2232) | donvito |
| » | Kako ste zadovoljni z a1 kombo paketom (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 20164 (15809) | GucciSLO |
| » | Gostilna išče šefa - vse je nameščenoOddelek: Loža | 14112 (10999) | MIHAc27 |
| » | T-2 ukinil časovni zamik na kanalu a in poptvOddelek: Zvok in slika | 3324 (2575) | francek1 |